perjantai 20. elokuuta 2010

Ylämäki alamäki..

Meidän kummitustaloKauniita taloja perjantain kävelylenkiltä
Keskiviikkona oli aika jännittävä päivä, koska laitoin ekaa kertaa O:n päiväunille. Se sujui kuitenkin hyvin, luettiin muutama tarina ja sanottiin hyvää yötä sukulaisten kuville ja niin jäi O kiltisti nukkumaan, eikä itkenyt yhtään. Sen aikaa leikittiin M:n kanssa, rakennettin maatila ja tehtiin paperilennokit, joita sitten heitettiin kilpaa. O:n unien jälkeen leikittiin vielä hetki ennen kun K tuli kotiin. Illalla lähdettiin syömään K:n vanhan opiskelijaystävän luo. Heillä oli aivan ihana talo, varmaan eka sellainen edes vähän kotoista. mä en ymmärrä miksi ihmiset ei käytä täällä verhoja?? No joka tapauksessa oli oikeen mukava ilta, vaikka pääasiassa istuin hiljaa ja kuuntelin kun muut puhuivat. Perheen äiti kertoi ymmärtävänsä mun tilanteen hyvin, koska oli itse ollut joskus vuoden ranskassa vaihdossa, eikä ollut osannut hyvin kieltä. Sain siis kaikki sympatiat puolelleni, hah :)


Torstai aamulla otettiin taas takapakkia. O oli huonolla tuulella ja niin äidin perään, etten saanut hänelle laittaa ees sukkia ja kenkiä jalkaan. Siinä vaiheessa oli kyllä niin paha mieli, kun oli jo pari päivää mennyt niin hyvin. Lähdettiin junalla/maa-alaisella (mikä lie ikinä onkaan) San Fransiscoon lasten isän luo. K oli hetken aikaa meidän kanssa siellä ja piirsi mulle kartan puistoon, johon voitaisiin mennä sitten O:n päiväunien jälkeen. Lapset oli tosi kiltisti kun K lähti, syötiin, leikittiin, O nukkui ja sitten mentiin tunniksi puistoon ja meillä oli tosi kivaa :) Isä M tuli kotiin hieman myöhässä n. varttia vailla 7 ja sen jälkeen pääsin vapaalle. Kävin syömässä yhdessä hampurilaispaikassa ja taiteilin itseni kahdella junalla takaisin kotiin, vaan loppumatka ei sujunutkaan ihan niin hyvin kun päätin yrittää kävellä kotiin :D Eksyin kyllä aiika pahasti, mut onneks tää on niin pieni paikka ettei mitän paniikkia syntynyt. Ja ehdin myös kotiin ennen kun K tuli.


Tänään oli eka päivä kun sai nukkua oikeen kunnolla pitkään. Hengailin vaan huoneessani, juttelin kavereiden kanssa koneella ja kuuntelin musiikkia, kunnes päätin lähteä kävelylle ja etsimään jotain kivoja kauppoja. Pari tuntia olin reissussa, enkä löytänyt yhtään kivaa vaatekauppaa, mut eiköhän niissä ehdi vielä käymään :) Hain itselleni kumminkin ekan jenkki Cosmon, jossa oli sellaset kepeet 260 sivua ja kaikkea hyvää syötävää. Myöhemmin käytiin K:n kanssa kaupassa ja mun Hostäiti on niin lähdössä huomenna viihteelle, kaupasta mukaan ostettiin mm. pullollinen Tequilaa :D Samalla kauppareissulla K sanoi, et tossa on muuten pankki, ois kiva jos menisit ens viikon aikana avaamaan itsellesi tilin. Hahaa, mitähän siitäkin tulee ku mä meen sinne yksin sähläämään :D


Nyt on siis seuraavat neljä päivää vielä vapaata ja K on poissa ainakin huomisen ja maanantain. Sunnuntaina tänne tulee jotaitakin päivällisvieraita. Tänään tänne (Berkeleyyn) pitäisi tulla toinen au pair mut katsotaan jaksaako/ehtiikö hän vielä viikonlopun aikana näkemään mua. mutta enköhän mä jotain keksi :) Fiilikset on ihan hyvät tällä hetkellä, mutta kovasti odotan jo et pääsis sinne Seattlen kotiin ja sais vihdoin laittaa kaikki tavarat paikalleen ja alkaa elää normaalia elämää, sekä nähdä kaikki Seattlen au pairit ja saada uusia ystäviä :)1 kommentti:

 1. Hyvinhän siellä sujuu! Kiva juttu!
  Alku on varmasti aina vaikea, mutta kyllä se siitä sitten lähtee, etkä säkään kerkee meitä kaikkia sitten niin paljon ikävöimään, kun tosiaan pääset asettumaan sinne Seattleen ja saat uusia ystäviä jne.
  Mielestäni yllättävän nopeeta nuo perheen pikkulapset ovat sut hyväksyneet. Ja tuota pienimmäistä ihmettelen todella. Verrattuna esim. meidän pikkuneitiin joka vieläki vierastaa sukulaisia. Heh.
  Tsemppiä vaan edelleen, taustailen täällä ja olen henkisenä tukena! <3

  -Satu-sisko

  VastaaPoista