sunnuntai 29. elokuuta 2010

pian sitä taas mennään

Vapaapäivät tuli ja meni. mitään erikoista en tehnyt, päivät kuluivat lähinnä hengaillessa, lueskellessa ja pitkiä kävelylenkkejä tehdessä :) oon muuten lukenut täällä jo tähän mennessä varmaan enemmän kun viimesen kahden vuoden aikana yhteensä. kolmas kirja jo menossa ja se johtuu kyllä ihan vaan siitä kun ei ole televisioita, mulla on ikävä tv:tä, en oo nähnyt yhtään ohjelmaa kolmeen viikkoon :D
no lukeminenkin on kyllä ihan jees ja nyt on menossa jo toinen kirja englanniksi, niin kai sekin ihan hyvää tekee.

Seuraavaksi lista asioista, joista en pidä täällä tai jotka ovat muuten vaan outoja:

- ihmiset käyttävät kenkiä sisällä ( onneksi Seattlen kodissa ei pidetä)
- leipää säilytetään jääkaapissa?
- suihkussa tulee vettä niin pienellä paineella, että hiustenpesu kestää sata vuotta (senkin pitäisi kyllä parantua Seattlessa, koska täällä on vedestä pula)
- täällä syödään maapähkinävoileipiä lounaaksi (ne on sairaan pahoja)
- täällä on niin outoja ihmisiä: puolet puhuu itsekseen kaduilla ja tekee kaikkea outoa :D
- osa kodeista on tosi epäkotoisia: ei mattoja, verhoja, televisioita yms.
- on aika raskasta puhua koko ajan englantia ja kääntää sanoja päässä
-ikävöin ystäviä

Asiat, jotka ovat kivoja:

- olen oppinut syömään aamupalaksi puuroa
- maistoin ekaa kertaa sienilasagnea ja tykkäsin siitä. wuhuu!!!
- poikien kanssa menee koko ajan paremmin
- englanti paranee pikkuhiljaa
- olen saanut uusia ystäviä
-pääsen pian seattleen ja saan vihdoin purkaa kamat ja tehdä huoneesta oman näköisen
- olen syönyt paljon meksikolaista ruokaa ja tykännyt siitä
-olen ollut itsenäinen ja hoitanut tärkeitä asioita yksin kuten: avannut pankkitilin, vienyt lapset junalla San Fransiscoon
-olen päässyt shoppailemaan (ja kävin ekaa kertaa victorias secretin liikkeessä, se oli huippu<3)
- onhan tää nyt vaan ihan SAIRAAN makee paikka ;)

Lapset tulivat kotiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ja sen kyllä kuuli!! tuli valvottua siinä pari tuntia, kun O itki isän perään. toisaalta oli hyvä kuulla, että O itkee myös äidille ja, että itku johtuu lähinnä siitä kun hän ei tiedä mitä tapahtuu ja kun tilanteet/paikat vaihtuvat nopeaan tahtiin.
Keskiviikko- torstai ja perjantai olivat kaikki ihan kivoja päiviä. perus lastenhoitoa: leikkiä, välipaloja, ulkoilua, lounaita, päiväunia yms. Perjantai illalla vein lapset ekaa kertaa junalla San Fransiscoon, matka sujui hyvin. San Fransiscossa leikittiin pari tuntia ennen kun isä M tuli kotiin, sitten pääsin vapaalle. Kävin syömässä samassa hampurilaispaikassa kun edellisviikolla. Siellä on niin hyvää ruokaa, suosittelen kaikille San Fransiscon Joint Burgeria :) illallisen jälkeen lähdin junalla takaisin Berkeleyyn ja K haki minut asemalta kotiin.

Lauantai oli rento päivä. töitä vaan 9-12 ja silloin siivottiin Katen kanssa taloa. ainut juttu mikä silloin harmitti oli se, että pilasin uudet niken housuni :( nyt niissä on jotain pesuainetta, joka ei lähde pois. Iltapäivällä tapasin ensimmäistä kertaa Saksalaisen au pairin S:n. Oltiin sovittu, että mennään shoppailemaan Emeryvilleen ja että näemme hänen talollaan klo 15. S asuu ihan meidän lähellä ja talo oli helppo löytää. vähän jännitti, että millainen tyyppi S on ja, että keksinkö mitään puhuttavaa, mutta päivä oli aivan mahtava. tultiin tosi hyvin juttuun ja oli ihanaa kun kumpikaan ei puhunut mitään täydellistä englantia, niin ei tarvinnut ottaa mitään paineita:) tultiin takaisin kotiin vasta puol 9 aikaan ja oltiin molemmat ihan poikki. Ostos saaliiksi löytyi: kolme pitkähiaista paitaa, baskeri ja uusia alushousuja victorias secretiltä ;)

tänään en ole tehnyt mitään, ( ja sain siitä yhdeltä vähän palautettakin) mutta eikö se ole ihan oikein, että joskus saa vaan laiskotella?? olen siis vaan hengannut koko päivän, ollut koneella ja jutellut ystävien kanssa, lukenut, pakannut, kuunnellut musiikkia ja pelannut PASIANSSIA :D

Huomenna tiedossa aikainen herätys. Lähdetään K:n kanssa junalla San Fransiscoon, josta M sitten heittää meidät ja lapset lentokentälle ja niin mä vihdoin pääsen Seattleen ja olen siitä niin iloinen!!!! :))
Seuraavaksi siis luvassa kirjoitus Seattlesta!!

3 kommenttia:

  1. victoriassiiiiii <3 tykkään myös pasianssista ;) ja seattleen menosta kaikkeist eniten!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin on ikävä omaa murua <3 -L.S

    VastaaPoista
  3. Joo nääkin säilyttää leipää jaakaapissa. Se on outoa. :D

    VastaaPoista