sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Ensimmäinen viikko Seattlessa!

Ensimmäinen viikko Seattlessa alkaa olla lopuillaan ja fiilikset ovat olleet vaihtelevat. Kaikki kaupunkiin liittyen: tänne tulo, oma huone, matkalaukkujen purkamaminen, kaupunkiin tutustuminen, uusien ihmisten tapaaminen yms. ovat olleet tosi positiivisia asioita. Ei voi kun sanoa, että on mahtavaa olla vihdoin täällä!! Henkilökohtaisella puolella viikko on ollut aika masentava ja olen ollut lievästi sanottuna todella HERMONA :D onneksi nekin fiilikset ovat muuttuneet positiivisempaan suuntaan ja nyt on kaikki hyvin (jos ei todella jumittuneita hartioita lasketa mukaan ;))

Maanantaina saavuimme Seattleen iltapäivällä. päivä oli rento, Max esitteli mulle talon, alakerrassa: eteinen, olohuone, keittiö, lastenhuone, kylpyhuone ja mun huone. Ja yläkerrassa äidin valtakunta, eli yksi iiiiso huone ja oma kylpyhuone. Talo on aika pieni ja ihan normaali, ei mikään erikoinen, mutta oli kyllä positiivinen kokemus Berkeleyn kummitustalon jälkeen ;) Loppupäivän laitoimme tavaroita paikoilleen, siivosin huoneeni ja purin matkalaukut. hengailua, oleilua.

Seuraavana päivänä yllättäen satoi, mutta ei se menoa haitannut. lähdimme K:n ja lapsien kanssa M:n koulun pihaan leikkimään. Koulu on onneksi tosi lähellä meidän taloa, ei kestä kävellä varmaan kun noin 5-10 minuuttia, ajatellen ihan vaan sitä, että ensi keskiviikosta lähtien haen Maxin sieltä joka päivä kotiin :) Keskiviikko oli kamala päivä!! meni hermot sekä lapsien kanssa, että muutenkin. En ihan pysty ymmärtämään kuinka paljon huomiota yksi lapsi voi tarvita? Joka sekunti pitäisi katsoa mitä toinen tekee.. keskiviikko oli hullu päivä, toivottavasti sellaisia ei tule kovin usein jatkossa!!
Torstai sujui paremmin, oli ihana aurinkoinen päivä, leikittiin lasten kanssa takapihalla, nukuttiin päiväunet ja lähdettiin leikkimään puistoon,joka sijaitsee n.15 minuutin kävelymatkan päästä talolta. Puisto oli oikein ihana ja siellä tulen varmaan jatkossakin paljon O:n kanssa käymään :)
Perjantaina aloitin päivän vasta 12 aikaan, joten ennen työpäivän alkamista ehdin käymään lenkillä. Talolta lähtee hyviä reittejä, mutta on vaan harmi, kun kaikki tiet ovat asfalttia. Saa nähdä kauan polvet kestää!!:/
Lenkin jälkeen suihku ja vähän omaa aikaa, jonka jälkeen K lähti töihin ja olin M:n kanssa kahdestaan, koska O oli päikkäreillä. O oli niin ihmeissään herättyään päikkäreiltä, kun äiti ei enää ollutkaan kotona! Itkuhan siitä seurasi, mutta se ei onneksi jatkunut kovin pitkään. Leikittiin, käytiin puistossa ja tein ekaa kertaa pojille illallista: Pastaa kera parsakaalin, K:n ohjeiden mukaan. Hyvin näytti ainakin ruoka maistuvan :) Laitoin O:n iltaunille puoli 9 ja M:kin oli valmis nukkumaan jo varttia vailla yhdeksän, joten pienten siivoilujen jälkeen sain viettää loppuiltani koneella, kunnes K tuli 10 maissa kotiin.

Lauantaina oli ensimmäinen vapaapäivä ja se tuli kyllä ihan tarpeeseen. aamulla ensimmäisenä lähdin lenkille, jonka jälkeen vietin aikaa koneella jutellen rakkaiden ystävieni kanssa. Edes viikonloppuaamuisin mun on ihan turha kuvitella, että saisin nukkua. Herään joka aamu samaan aikaan kun lapset, koska meteli on päätä huumaava, tarvii siis hankkia jostain korvatulpat :D
Kahdelta Saksalainen J tuli hakemaan minua näyttääkseen mulle pikasesti paikkoja. Käytiin hakemassa jätskit sellasesta paikasta mistä sai itse valita kaikkia mahdollisia sekoituksia: mm. suklaakeksin palasia jäätelöön, tai M&M rakeita tai maapähkinävoita (sitä en kyllä vieläkään voi ymmärtää, varsinkaan jäätelössä:D ) ajettiin läheiselle rannalle mistä oli upea näkymä Seattlen keskustaan, niin kuin kuvasta voi nähdä :)Jätskien jälkeen ajettiin läheiseen pieneen ostoskeskukseen, joka on ihan kiva paikka, mutta melkosen kalliita vaateliikkeitä ja ainut halppis liike on tietenkin mikäs muukaan kun H&M. Käytiin myös marketissa, josta vihdoin löysin mun Tigin shampoot ja olin NIIN iloinen. Saksalainen vaan katso mua ja kysy, että ootko tosissas maksamassa shampoosta noin paljon. Sanoin vaan, että joo, nää on vaan yksinkertaisesti parhaat;) J:n piti aloittaa neljältä työt joten hän heitti mut takasin kotiin. Pian kuitenkin lähdettiin K:n ja lapsien kanssa ajelulle. K näytti mulle Seattlea ja sen jälkeen mentiin ravintolaan syömään. Oli kiva päivä! :)

Sunnuntai toinen vapaapäivä.. heräsin uskokaa tai älkää 7.30, eikä mennyt hermot eiii :D Oon erittäin iloinen kun saan joskus nukkua pitkään, en vaan vielä tiedä, että koska sellainen päivä tulee. Hengailin pitkään huoneessani, koneella jutellen, kunnes aamupalan jälkeen päätin lähteä kävelemään sinne ostoskeskukseen, jossa olin eilen pikaisesti käynyt. matka kesti kävellen noin 40 minuuttia, ei paha lainkaan :) Kävin pikkuhiljaa läpi liikkeitä yksi kerrallaan. Vaateliikkeitä, (todella kalliita paitsi se H&M) sisustusliikkeitä (melko kalliita nekin), Lastenvaate- & leluliikkeitä upeita, mut liian kalliita mun kukkarolle (sori siskot;)) sekä kirjakauppoja, pari markettia ja paaaljon ruokapaikkoja. Aikaa kului tunteja ja tulihan sietä jotain vähän ostettuakin, mutta ens viikonloppuna haluan kyllä keskustaan tai johonkin muuhun ostoskeskukseen shoppailemaan, koska haluan ehkä muutakin kun vaatteita Hennesiltä tai GAPilta :D Pian pääsen testaamaan mun tigejä ekaa kertaa ja arvatkaas mihin huomenna pääsen?? Oi kyllä, Ikeaan, sillä on kiva aloittaa viikko ;)

4 kommenttia:

 1. Kuulosta mukavalta viikolta, paitsi nyt toi keskiviikko... Onko J se keta maakin tiedan.? :)
  Ostin kanssa viime viikolla korvatulpat :D koska mulla on tallai taa huone, etta on vaan kylppari valissa H:n huoneen kanssa... Ja tosiaan heraan kanssa aina viimeistaan 6.30, kun H heraa :) kokeilin nukkua niitten korvatulppien kanssa, mutta oon ottanut ne jossain vaiheessa yolla pois. Mut nyt aattelin taas kokeilla, koska tarkotus olis huomenna nukkua PITKAAN :))

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa oikein hyvältä!! <3 Mukavaa viikkoa taas muru!! T.L.S

  VastaaPoista
 3. Kyllä Aino sama tyttö ja arvaa mitä? se luuli et me ollaan NORJALAISIA :DD täytyy kyllä metsästää ne korvatulpat jostain ennen kun menetän järjeni ;)
  Ja kiitos paljon, toivon että viikosta tulee ihan ja samaa toivon sinnekkin<3

  VastaaPoista
 4. kyl sun tiia PITÄÄ testata se maapähkinävoi kaiken kanssa tän vuoden aikana, kuitenki vaikuttaa olevan jonki sortin kansallisruoka siellä :DD

  VastaaPoista