sunnuntai 24. lokakuuta 2010

halloween lähestyy

Taas on aikaa vierähtänyt, enkä oo mitään kirjottanut. pitäs varmaan ottaa tavoitteeksi kirjottaa joka sunnuntai tänne jotain, niin ei pääsis sitten unohtumaan, että mitä kaikkea on tapahtunut :D

viikot ovat menneet aika normaaliin malliin.. mulla on oikeestaan aina työpäivät samanlaisia, maanantaista torstaihin 8.45-6 ja perjantaisin yleensä joko 12-8 tai 2-10. keskiviikkosin ollaan edelleen käynyt O:n kanssa kerhossa ja siellä on aina mukavaa kun saa jutella Suomalaisen H:n kanssa. Ollaan muutenkin käyty poikien kanssa välillä puistossa, he kun ovat ihan saman ikäiset.

viikot on alkaneet tuntua enemmän raskaammilta koulun alkamisen jälkeen.. joskus on vaa rankkaa työskennellä ensin reilu 9 tuntia ja sitten lähteä suoraan kouluun ja tulla kotiin takasin siinä puol kymmenen aikaan, sellasia reilun 12 tunnin päiviä, huhhuh!

lenkkeily on nyt tullut aktiviiseksi osaksi viikkoja ja käynkin sen 3-4 kertaa joka viikko. ainut asia mikä vähän harmittaa on se, että täällä ei oo mitään kunnon lenkkipolkuja, vaan pitää juosta asvaltilla, joten polvet on alkaneet vähän kiukuttelemaan, no toivottavasti se siitä.

poikien kanssa menee ihan kivasti, välillä tietty on päiviä,jolloin menee hermot.. molemmilla :D mut pääasiallisesti menee kivasti. O on vähän hankalassa iässä nyt ja kaipaa koko ajan seuraa, joten välillä on vähän hankalaa hoitaa askareita samaan aikaan. tällä viikolla oon ollut oikeen ahkera leipomaan ja maanantaina teinkin sämpylöitä pitkästä pitkästä aikaa.. perjantaina tein pojille illalliseksi makaroonilaatikkoa ja jälkkäriksi lättyjä. oli aika hyvää vaikka itse sanonkin. en oo pitkään aikaan saanut tehdä ruokaa, tai siis olisin saanut, mutta ei oo opiskelujen aikana kyllä ollut varaa ostaa mitään ylimäärästä, joten nautin kyllä taas kokkailemisesta :)

viikonloput on aina parasta aikaa, saa kerätä voimia seuraavaa viikkoa varten. en edes muista mitä kaikkea tein edellisviikonloppuna, muuta kun että näin lauantaina suomalaisen L:n. sain häneltä myös ohjeen ruisleipää varten, joten se taitaa olla seuraava asia mitä leivon. yritin myös epätoivoisesti etsiä itselleni talvitakkia, tai siis sitä olen yrittänyt tehdä jo koko viimisen kuukauden.. en ymmärrä miten voi olla vaikea löytää perus mustaa, vähän pidemmän mallista takkia, jossa on huppu ja mikä ei maksaisi kovin montaa sataa dollaria.. vaikeaa se vain oli, mutta tänään haku tuotti tuloksia ja takki löytyi.. jeeeee :)
eilen olin koko päivä saksalaisen J:n kanssa, seikkailtiin vähän bussien kanssa ympäri seattlea, käytiin u-districtilla ja downtownissa vähän katselemassa liikkeissä vaatteita.. molemmat siis etsi takkia, J löysi omansa ja koska mä en sitä eilen vielä löytänyt, oli pakko ostaa jotain.. yllätys yllätys kengät :D laskin eilen, että oon tähän mennessä ostanut täällä 7 paria kenkiä, mut ne on kyllä kaikki tullut käyttöön, yhtä paria lukuunottamatta :) en haluu ees ajatella, että mitä tapahtuu kesällä kun mun pitäis pakata kaikki tavarat ja viedä ne takasin Suomeen :D myöhemmin illalla tavattiin 6 uutta aupairia, ja meidän oli tarkoitus mennä syömään. arvatkaa nyt vaan mitä siitä seurasi kun 8 ihmisen piti mennä yhdessä syömään. ensinnäkin puolet tulivat myöhässä ja kun kaikki olivat koolla, ei löytynyt kaikille mieluista ravintolaa tai ranvintola oli täynnä.. loppujen lopuksi siinä kävi niin, että mentiin mäkkiin syömään :D

lomasuunnitelmiakin on tullut tehtyä.. hostäiti pyysi, että pitäisin toisen lomaviikkoni joulukuussa, koska molemmat viikot on niin hankala järjestää hänen töidensä takia ensi vuonna, joten niin mä nyt sitten menen viikoksi Philadelhiaan tapaamaan Suomalaista ystävääni, en malta odottaa. ja mikä parasta, olen siellä joulun, joten saan viettää jouluni toisen suomalaisen kanssa. parasta ikinä!! ensi viikolla pitäisi varata lennot kyseistä reissua varten.

mitähän muuta kivaa mä vielä kertoisin.. hmm.. perjantaina olin sosiaalitomistossa hankkimassa itselleni sosiaaliturvanumeron ja kortin. sen pitäisi tulla kahden viikon sisällä, joten kaikki viralliset asiat on nyt sitten hoidettu. autoa ois kyllä kanssa ihan siisti ajaa, mutta aina kun meidän on pitänyt mennä ton äidin kanssa ajelulle, on tullut jotain muita suunnitelmia.. saa nyt katsoa tuunko ajamaan koko vuoden aikana :DD
niii ja otin tällä viikolla flunssarokotteen, koska K halusi että otan sen, ihan sama se mulle oli ja hän sen mulle osti, niin mikäs siinä:)

ensi viikonloppuna ois sitten halloween ja mulla ois oikeen bileetkin tiedossa, saa nähdä pääsenkö nauttimaan alkoholia täällä ekaa kertaa, hah. mennään yhden tytön luokse kotibileisiin ja sinne on tulossa n.100 henkilöä. hauskaa nähdä, miten paikalliset bilettää. tahtoisin myös nähdä, että onko täällä maassa tai tässä kaupungissa yhtään normaalia miespuolista ihmistä.. tähän mennessä oon törmännyt vaan todella erikoisiin ihmisiin, joten ois enemmän kun mukavaa jutella ees yhden normaalin ihmisen kanssa, hah:) asu on vielä hankkimatta ens viikonlopuksi ja se taitaa jäädä perjantaille, mutta onneks kaikki kaupat on pullollan niitä:) niiin ja näkisittepä näiden ihmisten talot.. ne on täynnä hämähäkinseittejä, kurpitsoita, noitia, kummituksia.. halloween saa nää ihmiset täysin sekaisin :D

seuraavassa tekstissä kuulette sitten, miten bileet sujuivat.. viikon pitäisi muuten olla ihan normaali, töitä ja koulua. lasten isä tulee taas ensi viikonlopuksi tänne.. on hauska nähdä oikea amerikkalainen halloween :) trick or treat.

2 kommenttia:

  1. "se seattlehan on joku aika pikkukylä?" -mummu. JUU ON. suhteellinen käsite ;)

    kuulostaa kivalta noi halloween-kemut siellä, vähän eri tosiaan ku täällä... :)

    VastaaPoista
  2. Nyt neiti annat sitten mennä ja juhlit oikee kunnolla. Karstat pois niin sanotusti. Alkaa niitä normaalejakin miehiä kummasti löytymään. ;) mukavaa viikon alkua sinne toiselle puolelle mualimaa.<3 -sal.

    VastaaPoista