maanantai 11. lokakuuta 2010

hyvin menee

Ihan ekana haluan sanoa, että korjasin tänään tukkeutuneen wc-pöntön ja pelastin talon tulvalta ja vesivahingolta.. olen siis ilmeisti täysin väärällä alalla? :D
hahaa, toi on tärkeä tieto teille kaikille. varmasti se mielenkiintoisin juttu, jonka haluatte tietää. no mutta aloitetaanpas sitten. kaks viikkoa on taas mennyt kun hujauksessa, vaikka ei päiviin mitään sen ihmeellisempää sisälly. ollaan käyty paljon puistoissa ja yhtenä päivänä oli niin mielettömän hieno maisema, kun satoi ja aurinko paistoi samaan aikaan ja taivaalla oli iiiiso sateenkaari. harmi vaan kun ei ollut kameraa mukana :/






edellisviikon mieleenpainuvin lause tais olla kun M kysyi multa, että Tiia sitten kun sä meet takasin Suomeen niin muistathan lähettää mulle sitten kirjeitä?? ihanaaa, en kyllä tosin oo ihan vähään aikaan sinne vielä palaamassa, mutta varmasti lähetän sulle sitten kirjeitä, oli mun vastaus :)



edellisviikolla näin myös ekaa kertaa yhden saksalaisen tytön L:n, mukava tyttö, mutta ei olla kyllä sen jälkeen tavattu. hänellä tuntuu olevan täällä jo aika paljon ystäviä ja tykkää viettää paljon aikaansa juuri muiden saksalaisten kanssa.






Parhaita hetkiä täällä on kun mennään n. kerran viikossa tyttöjen kanssa kaakaolle. edellisviikolla joukkoomme liittyi myös saksalainen J, josta onkin tullut tähän mennessä paras ystäväni täällä. kaakao illat on ihania kun saa vaan puhua tyttöjen juttuja ja ajatella muita asioita välillä.. kumminkin 9 tuntia päivästä vietän lapisen kanssa, joten pienet irtiottohetket ovat joskus paikallaan. Etenkin kun mun ihanasta 2-vuotiaasta O:sta oon muuttunut täysi hirviö, mistä se uhmaikä yhtäkkiä tuli? :D jokaseen asiaan vastataan ei ja mitään mitä pyydän ei varmasti tehdä. oikeen ihanaa!!





mulla on meneillään nyt "healty-october" joka käytännössä tarkoittaa sitä, että en saa syödä suklaata ja lenkillä yritän käydä kolmesti viikossa! M oli niin innoissaan mun ideasta, että teki mulle kalenterin, johon hän aina merkkaa kun käyn juoksemassa ja jos ei kolmea rastia löydy viikossa, niin sitten mua saa torua :D toi suklaan syönti lähti kanssa hyvin käyntiin kun heti maanantaina postilaatikosta löytyi levy fazerin sinistä (mistä olen kyllä tosi kiitollinen). vielä tähän mennessä on levy pysynyt suljettuna ja toivon, että pysyy myös koko tän kuukauden. sen jälkeen siitä voi sitten todella nauttia<3
Kuntoiluun vielä liittyen viime viikolla sattui katastrofi, mun mp3 soitin meni rikki ja olin niin surullinen, koska ilman musiikkia on tosi ankea juosta. eihän tällä blondilla mennyt kun melkein viikko, että tajusin että heeei, mun suomi-puhelimessahan on radio, voin käyttää sitä.. no parempi että leikkaa myöhään kun ei milloinkaan :D tänään siis oli taas iloinen juoksija lenkillä :))




edellisviikon perjantaina oltiin F:n luona katselmassa tv:tä ja syömässä herkkuja (huom. sillon ei ollut vielä lokakuu;)) oli ihanan rentouttava ilta. lauantaina oltiin koko päivä shoppaamassa ja illalla mentiin ekaa kertaa elokuviin. yleensä kun täällä jenkeissä on kaikki niin suurta ja mahtavaa niin samaa ei voi sanoa wallingfordin elokuvateatterista :D täällä on siis kaksi salia, joten sulla on tasan kaksi elokuvaa josta voit valita, kumman haluat nähdä. niiin söpöä!!

kävin ensimmäistä kertaa täällä kuntosalilla ja taisi myös jäädä viimeisksi kerraksi. kuntosali oli aivan jäätävä, laitteet vanhanaikaisia ja kaikki ihan kiinni toisissaan ja piti kauheeta meteliä. tällästä se sitten on ku on tottunut porihallin hienouksiin, eli Emmi terkkuja iskälle maailman parhaasta kuntoilupaikasta, sinne on ikävä! ainut juttu mitä voisin tuolla salilla testata on jooga-tunnit, mut tähän mennessä oon kyllä vielä ihan hyvin pärjännyt lenkkeilyllä :)

Sunnutai päivänä oli aupair meeting ja olimme oman ohjaajamme luona kaivertamassa kurpitsoita.. päivä oli ihan hauska, mutta se oli kyllä loppujen lopuksi aika rankkaa hommaa, joten ei sitä kyllä kauhean pienien lapsien kanssa voi tehdä. tapaamisen jälkeen menin käymään suomalaisen perheen luona, jossa sain karjalanpaistia (nam) ja avaimet heidän asuntoonsa. perhe lähtee käymään Suomessa, joten saan käyttää seuraavana viikonloppuna heidän asuntoaan. niiin ystävällistä, ihanaa oma rauha, saanko vihdoin nukkua ekan yön kunnolla??


Viime viikolla alkoi sitten koulu, enkä ole kyllä ihan varma, että mahdanko oppia siellä mitään. opettaja kun kohtelee meitä kun 5-vuotiaita ja läksytkin liittyy enemmän maantietoon kun englantiin :D huomiseksi mun tosin pitäs kirjottaa kirje itselleni.. mitähän siihen sitten kirjotan. opettaja on todella ihana ja herttainen, mutta niiiin outo. se on hieno istua siellä eturivissä ja yrittää pitää pokkaa, mutta ei vaan pysty :D

Viikko sujui nopeaan tahtiin paitsi tietty perjantai kun odotin, että pääsen lähtemään viikonloppuasuntooni. työpäivä loppui kymmenen aikaan illalla, jonka jälkeen lähdin kaupan kautta asunnolle. en tehnyt oikeestaan mitään muuta kun olin koneella ja katsoin tv:tä (mikä se on??) oli ihanaa olla ihan yksin.

Launtaina lähdettiin J:n kanssa downtowniin. oltiin turistiajelulla sellasella laivalla, joka kulkee sekä teillä, että vedessä. oli kyllä mielettömän hauska reissu, vaikka melkosen kallis. ajelun jälkeen käytiin ostamassa vaatteet illaksi ja mentiin mun asunnolle istumaan iltaa (ilman alkoholia). myöhemmin lähdettiin sitten alle 21 vuotiaiden klubille ja se oli kyllä melkonen kulttuurishokki!!! ovella oli mielettömät turvatarkastukset ja meinasin tippua perseelleni ku lipun myyjä sanoi että se ois sitten 20 dollaria. MITÄ?? kysynpä vaan, oisin kyllä niin halunnut nähdä mun ilmeen :D no pakko sinne oli mennä, kun oltiin perille asti jo päästy. klubi oli tosi pieni, eli tunnelma oli siis melkoisen tiivis. yksi syy miksi tykkään jenkeistä tosi paljon on se, että ne on niin avoimia ja mukavia. yksi tyttöporukka tuli pyytämään meitä tanssimaan kanssaan ja se oli kyllä niin mukavaa. tollasta ei vaan koskaan tapahuis suomessa, että jotkut vieraat haluu tutustua ja viettää aikaa sun kanssa.
näiden tyttöjen kanssa vietettiinkin sitten melkein koko ilta ja ne oli tosi mukavia :) hmm.. jenkkipojat käyttäytyy hieman erilailla kun pojat suomessa.. ainakin kymmenen ihmistä tuli kysymään multa, että moi tuutko tanssimaan kanssani? vastasin kyllä aina kohteliaasti, että ei kiitos. juttelin muutenkin muutaman kaverin kanssa ja ilokseni totesin, että kyllähän se englanti sujuu jotenkin ihan selvissäpäinkin :D hahaa. näin siellä klubilla kyllä sen näköstä toimintaa, tanssia ja lyhyttä mekkoa, että olin vähän ihmeissäni, no mutta tulipa sekin nähtyä :D lähdettiin kotiin nukkumaan puoli kahden aikaan, täällähän baarit siis menee jo kahdelta kiinni.

Sunnutaina en tehnyt mitään.. oleilin vaan koko päivän. Illalla sitten siivosin asunnon ja pakkasin kimpsut ja kampsut ja palasin takasin kotiin. kyllä sitä jaksaa nyt taas työskennellä :))












2 kommenttia:

  1. teksti on päin helvettiä, mutta en jaksa korjata.. tää kone on niin sekasin. koittakaa saada selvää<3

    VastaaPoista
  2. Ei oo totta! Koko suomikopla on joutunut tukkeutuneiden vessanpönttöjen uhriksi: D Ihania sun tekstis, en malta odottaa että pääsen näkemään palan sun elämääs TAMMIKUUSSA!

    VastaaPoista