lauantai 27. marraskuuta 2010

"joululoma"

Sain muuten tällä viikolla kuulla, että viikon pituinen lomani, muuttuukin kahdeksi viikoksi. Lapset lähtevät 26.12 isänsä kanssa hawaijille ja palaavat takaisin uudenvuodeniltana, mutta kuulemma silloinkaan minun ei tarvitse hoitaa lapsia. Olen siis todella iloinen kahden viikon lomasta, mutta jos olisin tiennyt asiasta aikaisemmin olisin ehkä voinut viettää Philadelphiassa pari päivää pidempään. hostäiti kyllä kovasti pahoitteli, että tieto tuli niin myöhässä ja kysyi jopa, että olisnko nyt halunnut lähteä käymään Suomessa, kun lomani onkin kaksi viikkoa, vastasin vaan nopeasti, että no EN!! koska tiedän, että jos menisin välillä käymään kotona, en lähtisi sieltä enää takaisin :D

no nyt suunnitellaan kumminkin, että Saksalainen J tulee kanssani Friscoon 5 päiväksi ja se olisi mahtavaa, koska yksin on tylsä käydä missään ja saisin myös loistavaa seuraa uudeksivuodeksi<3 hänen hostvanhempansa lupasivat ostaa lipun J:lle joululahjaksi (joo on rikkaat hostvanhemmat) ja J on aina halunnut tulla käymään San Fransiscossa, joten toivottavasti se nyt onnistuisi :)

mulla on enää viikko jäljellä koulua, joten joulukuusta tulee aika rento muutenkin, sitten ehtii taas näkemään enemmän kavereita. oon niin ilonen, että se mun koulu loppuu, siellä on niin tylsää. ens vuonna aion aika varmasti ottaa J:n kanssa yhdessä yhden urheilukurssin, joka on kaks kertaa viikossa. olisi niin hienoa, että voin hoitaa loput opintopisteeni urheilemalla, koska se on jotain mitä ainakin tykkään tehdä :O)

3 kommenttia:

  1. Satuin törmäämään blogiisi Googlen kautta. Kokemuksesta tosiaan sanon että olen samaa mieltä kanssasi, älä missään nimessä lähde käymään lomilla Suomessa. Mä erehdyin tulemaan jouluksi Irlannista Suomeen ja tälle tielle jäin eli takaisin en enää lähtenyt, ajatuskin kauhistutti. Perhe oli onneksi varautunut tähän. Hyvää au pair -vuotta sinne Amerikkaan :)

    VastaaPoista