maanantai 27. joulukuuta 2010

Just my luck- Philadelphia part 2

Vietin juuri elämäni parhaan viikon Jenkeissä. Kokonaisuudessaan siis huippu viikko, lukuunottamatta viimeistä päivää. Oma kauan odotettu toive muutti päiväni painajaiseksi. Voitteko arvata mikä se ihan asia oli? mä voin kertoa, se oli LUMI!!! Miten niin ihana ja kaunis asia voi olla jotain pahaa ja negatiivista. no kyllä se vaan voi, tuli sekin huomattua. Koko Philadelphia sekosi täysin: auto-, juna- ja lentoliikenne, KAIKKI!! Voi olisittepa nähneet kaikki ne autot sutimassa teillä n. 10 km tuntinopeudella :D Myös lentokentällä oli melkoinen sekasorto, kun lähes kaikkien lentojen kohdalla luki canceled eli peruttu. Niin myös omalla kohdallani. Onneksi olin ajoissa liikkeellä ja sain paikan Detroitin koneeseen ja Detroitissa sainkin sitten odottaa seuraavat 6 tuntia päästäkseni San Fransiscon koneeseen. Mutta uskokaa tai alkaa näillä lennoilla olin jopa aikaisemmin "kotona" kun alunperin piti, hah. sekasortoinen päivä/päivät päättyivät siis loppujen lopuksi hyvin.

Palatakseni vielä loppuviikkoon haluan kertoa muutamia asioita, joita teimme.. Keskiviikkona pääsin ensimmäistä kertaa syömään Cheesecake Factoryyn. Ruoka oli hyvää ja jälkkäri vielä parempaa, nam nam. Laitan herkullisia kakku kuvia myöhemmin. Hengasimme paljon R:n ruotsalaisten kaveripoikien kanssa ja täytyy kyllä sanoa, että oon vähän kateellinen. Oli tosi kivaa viettää pitkästä aikaa poikien kanssa aikaa. Haluan kanssa omat kaveripojat Seattlesta, tai ees sen yhden.
Jouluaatto meni rennoissa merkeissä: laulettiin ja kuunneltiin joululauluja, avattiin lahjoja, juotiin glögiä, käytiin illallisella ravintolassa jne. Se oli vähän erilainen joulu, mutta silti ihana. Lisäksi skypettelin reilun tunnin perheeni kanssa ja kaikki muut taisivat jopa vilahtaa ruudussa isää lukuunottamatta, kyllä sekin sieltä taustalta jotain silti huuteli :) Olipas hauskaa olla hetki osana myös sitä normaalia perhejoulua, joka on meillä aina melkoisen täynnä vauhtia ja kovaa meteliä.


Eikö ookkin ihania?


Lauantai oli totaalinen lepopäivä, katsottiin leffa Breakfast at Tiffany's ja yllättäen vastoin kaikkia odotuksia se oli melkoisen hyvä. Leffa on kumminkin 60-luvulta ja ajateltiin, että se olis tosi tylsä, mutta yllätyttiin kyllä positiivisesti :) Illalla värjättiin myös R:n hiukset. Tai siis minä värjäsin. Voitteko oikeesti kuvitella mua värjäämässä jonkun hiuksia? Mä en, mutta kai niistä ihan onnistuneet tuli, tai sitten R ei vaan kehdannut valittaa;)

Sunnuntai aamupäivä meni sitten tosiaan Phillyn keskustassa, jossa me R:n kanssa jäädyttiin siinä muutaman miinuusasteen lumimyrskyssä. Voin vain sanoa, että takaisin Suomeen ei ole tulemista, mä jäädyn siellä pystyyn. Kun palattiin takasin R:n kotiin lumimyräkkä näytti jo melkosen pahalta, niinpä mun oli aika kerätä nopeesti kimpsut ja kampsut ja lähteä kohti juna-asemaa ja onnekseni junia vielä kulki kohti lentokenttää, muuten olisin ollut melkoisessa liemessä, sillä en olisi päässyt millään lentokentälle. Autolla kun oli jo "liian vaarallista kulkea", joka oikeesti siis vaan tarkoittaa, että jenkit ei osaa ajaa talvi-ilmastossa, voi raukkoja.

No mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Oon muuten tehnyt jo tälläsen ennen aikasen uudenvuoden lupauksen ja lupaan teille, että ens vuonna tai siis tästä lähtien mun blogitekstit tulee olemaan mielenkiintoisempia, niitä tulee olemaan enemmän ja niissä tulee olemaan paljon paljon enemmän kuvia.

2 kommenttia:

  1. Hyva et paasit kotiin, mulla peruttiin mun nykin lento maanantailta, ja sain seuraavan lennon vasta torstaille, eli loma lyhenty puolella.. Kunhan nyt paasen ees torstaina, niin oon NYCissa uuden vuoden vaihteen, mika oli tarkotuskin.

    VastaaPoista
  2. juu, kyllä kaikki loppujen lopuksi kääntyi sitten hyvin ja lennolla kadonnut matkalaukkkukin toimitettiin eilen ihan kotiovelle asti :)
    toivottavasti pääset nyt sitten torstaina lennollesi ja nauti niistä päivistä siellä!

    VastaaPoista