lauantai 18. joulukuuta 2010

loma tunnelmissa..

Nyt ollaan jo lähellä joulua ja vielä lähempänä mun lomaa.. tai no oikeestaan se on jo alkanut, mutta kunnolla se alkaa maanantaina kun pääsen philadelphiaan.. äää, en malta odottaa!!! :)

eilen lensin poikien kanssa taas San Fransiscoon ja tietysti lentomme oli myöhässä ja kun päästiin perille niin poikien isä oli myös myöhässä. matka meni kumminkin paremmin kun hyvin, molemmat pojista nukkui yli puolet lennosta. ainut ongelma oli yrittää pysyä paikoillaan kun O nukkui mun sylissä, ettei se heräis. oli muuten viiminen lento, kun O sai matkustaa sylilapsena eli seuraavalla lennolla meillä kaikilla on omat paikat. en tiedä onko se sitten helpompaa vai vaikeempaa. ja yllätys yllätys perille päästyämme täällä satoi taas kaatamalla vettä, sade seuraa mua mihin tahansa menenkin :D

viime viionloppuna olin siis tanskalaisen M:n luona yötä. meidän oli tarkotus katsoa leffa, mutta toisin kävi. kun päästiin perille molempien suut kävi seuraavat 4 tuntia ja sitten kello olikin jo niin paljon, että oli aika mennä nukkumaan. se on hassua et joidenkin kanssa sitä juttua riittää ja joidenkin ihmisten kanssa tuntuu olevan niin hankala puhua yhtään mistään. no mut pääasia et löytyy noit ihmisiä joiden kanssa pääsee välillä aina puhumaan ja puhua ihan mistä vaan:)
Sunnuntaina oli sitten au pair tapaaminen ja oltiin siellä luistelemassa.. oli aika hauskaa katsoa mm. thaimaan tyttöjä, jotka olivat ensimmäistä kertaa luistimet jalassa ja menivät pitkin laitoja :D oli kyllä itselläkin aika jännä tunne ku ei ollut 4-5 vuoteen ollut luistimet jalassa, mutta kyllä se sieltä pienen harjottelun jälkeen taas löytyi.

viikko meni kutakuinkin normaalisti. keskiviikkona tosin oltiin katsomassa pähkinänsärkijä. minä ja 5 yllätys yllätys Saksalaista tyttöä. J sanoi matkalla esitykseen, että tytöt on ihan sairaan mukavia ja puhutaan sulle kyllä koko ajan englantia.. juuu näin on. saksaahan siellä koko ilta puhuttiin ja kävi myös ilmi, että ystävä J oli valehdellut mulle tiistai iltana. meidän oli sillon tarkoitus mennä starbucksiin muiden au pairien kanssa, mutta J lähetti mulle viestin, että on niiin väsynyt ettei jaksakaan mennä. yhden saksalaistytön puheista kävi kumminkin esille, että siellä he olivat kaikki edellisiltana olleet, myös J. ymmärrän kyllä, että jos haluavat hengata pelkät saksalaiset keskenään, mutta sen voi sitten sanoa mulle ihan suoraan, eikä tarvi valehdella ja keksiä huonoja tekosyitä :D no joo kumminkin pähkinänsärkijä oli ihan mielenkiintoinen kokemus, vaikka ensimmäisellä puoliajalla olin vähän pihalla. puoliajalla ymmärsin sitten lukea esityksen juonen ja toinen puoliaika sujuikin jo paljon paremmin.. paljon kauniita pukuja, taitavaa tanssimista ja ihania lavasteita :)

torstaina olikin sitten mun synttäripäivä. aamu oli ihan normaali, koska olimme päättäneet, että juhlimme synttäreitä vasta hostäidin palatessa kotiin töistä. aamulla kumminkin avasin suomesta saapuneen synttäripaketin, jossa oli kaikkea pientä ja ihanaa sekä aina tarvittavaa rahaa :D myös J tuli käymään O:n päikkäreiden aikaan ja toi mukanaan leipomansa pienen kakun, sekä lahjan :) iltapäivällä äidin saapuessa aikasemmin kotiin alkoi meidän synttäripirskeet. M esitti minulle lasten lauluja japaniksi, jonka jälkeen alettiin leipomaan minulle mansikkakakkua ja illallista. olipas superhyvää ruokaa, mutta oman äidin kakku ois ollut kyllä miljoona kertaa parempaa;) no ainakin sain kauan haluamani manssikkakakun! illallisen jälkeen hostperhe lähti M:n viimiselle uimakoulu tunnille ja mä lähdin Suomalaisen au pairin M:n kanssa ekoille virallisille drinkeille. käytiin downtownissa ensin yhdessä bubissa ja sen jälkeen baarissa. muutamat tuli juotua, mutta ajoissa tultiin kotiin, kun molemmilla oli seuraavana päivänä töitä. oli kyllä ihanaa päästä taas ulos ja etenkin Suomi seurassa :)

nyt sitten odotan maanantai aamua.. auto tulee hakemaan mua maanantai aamuna/yönä kolmelta ja ajaa mut lentokentälle, josta mun lento lähtee sitten 6 aamulla. tää taitaa olla ensimmäinen kerta kun matkustan ihan yksin. aina ennen on ollut joko lapset tai muita au paireja mukana, aikas jännää. tarvii vaan toivoa, että lennot on ajallaan koska mulla on denverin vaihdossa vaan 35 minuuttia aikaa hypätä koneesta toiseen :) philadelphia ja Roosa täältä tullaan!!!!<3

Niin ja IHANAA ja rauhallista joulua kaikille!<3

1 kommentti: