sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Aurinkoa, hyvää seuraa ja herkkuja!

Nonniin, nyt oon taas Berkeleyssa yksikseni ja tulinkin kertoilemaan vähän lauantain ja tämän päivän ohjelmista :)

Lauantaina herättiin ihanaan auringonpaisteeseen ja päätettiin lähteä hakemaan aamupalaksi pannareita, ne oli aika herkullisia!!



Pannukakku kera vaniljajäätelön, namnamnam..<3

Aamiaisen jälkeen otettiin rennosti ja mentiin moneksi tunniksi loikoilemaan meidän terassille. Molemmilla oli kirjat naaman edessä, mutta päästiin ehkä kaks sivua eteenpäin, kun molempien suut kävi koko ajan :D Auringonoton jälkeen tehtiin tortilloja, käytiin suihkussa ja laitettiin itsemme kuntoon ja otettiin suunnaksi San Francisco!



Tässä kaverukset lähdössä ulos L & T


Käytiin siis muutamilla kaupungissa ja tavattiin pubissa kaveri, jonka äiti on suomalainen ja isä tanskalainen, mutta ainoot sanat mitkä mies osasi sanoa suomeksi olivat: vettä ja hei sitten :D

Juna-asemalla tapasin lisää mielenkiintosia ihmisiä! Pummi tuli kysymään, että onko mulla antaa hänelle rahaa, vastasin, että valitettavasti ei ole. Takaisin hän sanoi minulle ystävällisesti: fuck you bitch!!! :DD Ja noin 5 minuuttia tämän tapahtuman jälkeen tuli seuraava kaveri juttelemaan, hän halusi antaa minulle ystävänsä tekemän käsikorun, koska olen kuulemma kiva..eikä tässäkään vielä kaikki.. junamatkalla kotiin eräs mies kysyi meiltä "what is that beautiful nasty language what you are talking?".. tää paikka on niin sekasin :D

Mentiin nukkumaan melkoisen myöhään ja seuraavana aamuna oli aikainen herätys, koska meidän piti mennä etsimään L:n äidille vielä tuljaisia ennenkun L lähtee lentokentälle. Löydettiin tuljaiset onneksi melko nopeaan ja päätettiinkin mennä aamupalalle cheesecake factoryyn (jossa oon muuten syönyt vaan kaksi kertaa koko vuoden aikana).


Täytyy sanoa, että oli kyllä eka kerta kun söin juustokakkua aamupalaksi :D Mutta hyvää oli ja saatiin nauttia se ulkoterassilla paahtavan auringon alla.. chocolate mousse cheecake.. oli kyllä niin makeeta, ettei ihan koko palaa pystynyt syömään.




Katsokaa nyt kuinka onnellinen oon kakustani :D



Tälläiset maisemat oli terassilta.. aika upeaa eikö?:)






Iloisena loistavan aamupalan jälkeen;)


L lähti lentokentälle ja mä palasin Berkeleyhyn. Otin pari tuntia aurinkoa, kunnes oli liian kuuma ja luovutin. Suihkun jälkeen lähdin hakemaan kirjastosta leffoja parille seuraavalle päivälle, nyt on ainakin katsottavaa: twilight, twilight saga new moon, pride and prejudice, little women, gilmore gilrs: seaseon 2, glee: season 1 ja wedding planner.. eiköhän näillä kaksi seuraavaa päivää selvitä :)



Tässä vielä kuvaa minkä näkösenä niitä leffoja oltiin hakemassa!


Nyt olis tarkoituksena mennä tekemään jotain illallista ja sitten aloittaa katsomaan jotain noista leffoista.. arvatkaa vaan osaanko päättää mistä aloitan :)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti