keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Junia ja jätskiä

Tänään oli kiva päivä!!

Aamulla lähdettiin ajelemaan koko perheen voimin kohti "junapuistoa". Matkalla pysähdyimme ihailemaan huikeita maisemia.Kuvista ei kyllä tosiaan saa sellaista käsitystä, miltä paikka oikeasti näytti. Korkealla oltiin ja alhaalla näkyi Berkeley ja San Francisco rakennuksineen.. voisin kuvitella, että tää paikka näyttäisi vielä upeammalta yövalaistuksessa.


Puisto oli vielä kiinni kun saavuttiin perille, uskomatonta, että me oltiin jossain ajoissa, oli pakko heittää K:lle pari kommenttiakin siitä :D Paikalla oli vankeja tekemässä ilmeisesti jotain puistotöitä oransseissa haalareissaan, O heille sitten reippaasti vaan huuteli, että moikkkaaaa. Onneksi oli kivoja kavereita ja he sieltä innokkasti heiluttelivat takaisin, hah!


Puisto aukesi klo 11 ja tälläsellä menopelillä me sitten mentiin ajelemaan.Minijuna!! mahduttiin K:n kanssa juuri ja juuri istumaan vaunuihin. Pojilla oli ainakin hauskaa ja ehkä vähän pelottavaakin, kun juna meni läpi pimeiden tunnelien.


Päiväuniaikaan pääsin viettämään laatu-aikaa M:n kanssa kun K ja O menivät molemmat nukkumaan. Me tehtiin kivaa kesäkirjaa, mutta kolmannen sivun jälkeen keskittymiskyky alkoi herpaantua sen verran, että siirryttiin sisälle rakentamaan legoilla.


Päikkäreiden jälkeen K ja M lähti ruokaostoksille ja sain sitten viettää aikaa O:n kanssa.. luettiin kirjoja ja leikittiin junaradalla.. O oli tänään söpöllä tuulella, kattokaa nyt sitä..


Katsokaa nyt minun pientä vauvaa.. joka ei kyllä omien sanojensa mukaan ole enää vauva, vaan toddler, eli taapero/leikki-ikäinen.. miten se nyt sitten ikinä suomennetaankin :D Mahtaa tulla reilun viikon päästä itku kun pitää sanoa hyvästit.


Meidän sankarit palasi ruokakaupasta ja arvatkaa minkä ne toivat mukanaan..


No tämän kivan pikku uima-altaan, joka sitten puhallettiin puoliksi K:n kanssa.. täytyy kyllä sanoa, että jenkeissä on kaikki isompaa ja mä meinasin melkein kupsahtaa kumoon kaiken puhaltamisen jälkeen :D Uimisten jäljeen syötiin vielä illallista ja meillä oli jälkkäriäkin ja pojat oli niiin innoissaan. Nyt ne meni kuluttamaan ylienergiaansa puistoon ja mun olis tarkotus mennä sulattamaan se jätski lenkille, mutta odotan vielä hetken, jos vähän viilenisi..:)


Tälläinen perhepäivä tänään.. oli kyllä kivaa kun ei tarvinnut olla yksin koko päivää lasten kanssa, mutta silti pääsi viettämään omaa aikaa kummankin kanssa.. näitä lisää kiitos! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti