perjantai 1. heinäkuuta 2011

Kiva päivä

Tänään on ollut pitkä ja hauska päivä!
Aamu alkoi neljän tunnin yöunien jälkeen melko kiireisissä tunnelmissa. Juoksin ympäri taloa valmistaen aamupalaa, etsien vaatteita ja sitten ryntäsin ulos ovesta 6.50, palasin kumminkin takaisin sisälle jo 6.51, koska huomasin, että takki oli jo siihen aikaan ihan liikaa, tänään oli siis KUUMA!!!

Työpäivä oli melko rento ja meni melko nopeean, vapaalle pääsin jo 3.30, jonka jälkeen suuntasin downtowniin vähän kierelemään ja odottamaan Seattlen L:aa saapuvaksi. Kierreltiin yhdessä ympäri kaupunkia, juteltiin ja naurettiin. Lopulta otettiin juna Berkeleyhyn ja mentiin syömään ja käytiin kaupassa, jossa ihmiset varmaan luuli, että oltiin ihan pilvessä kun kikatettiin kun hullut ja puhuttiin tätä kaunista suomen kieltä. Nyt voin kertoa, että kumpaakin väsyttää ja pian varmaan mennään nukkumaan, että jaksetaan huomenna raahautua tonne polttavaan aurinkoon, jota on luvattu koko viikonlopuksi :)

Tästä kirjottamisesta ei tuu nyt yhtään mitään, kun höpötetään tässä koko ajan samaan aikaan ja oon kirjottanut noita kahtakin kappaletta varmaan viimisen tunnin :D Eli huomenna palaillaan taas uudella energialla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti