tiistai 12. heinäkuuta 2011

Super weekend!

Perjantaina lähdin Ainoa vastaan Berkeleyn bart-asemalle. Käytiin syömässä thai-ravintolassa ja tultiin ihan tähän mun luo hengailemaan. Yritettiin mennä suht ajoissa nukkumaan, mutta muistaakseni ei onnistuttu siinä kovin hyvin :D

Lauantai aamuna "nopeiden" suihkujen jälkeen lähdettiin downtowniin. Vietiin laukut hostellille säilytykseen ja otettiin bussi suositulle turistialueelle, joka sijaitsee ihanasti merenrannalla tosi kauniilla alueella. Siellä on jos jonkun näkäköstä turistikauppaa ja tulihan sieltä pieniä ostoksiakin tehtyä. Parasta oli kumminkin lounas Hard Rock Cafe:ssa, vitsit mä tykkään siitä paikasta ja ruoasta :)


Aino<3


oltiin hehkeinä ;)


Hard rock cafeen edustalla :)


Rapujaaa...Maistuisko teille tälläset karkkitynnyrit?


Mulle ehkä mielummin suklaaversiona;)


Kaunis Aino


Fisherman's wharf:n jälkeen otettiin suunnaksi Golden gate bridge, jonka olin kyllä nähnyt jo kolmesti aiemminkin. Aina se silti on jotenkin yhtä vaikuttavan näköinen ja pakkohan meidän oli ottaa muutamat turistikuvatkin :)Hyvin menee!

Kaunis silta, kauniit maisematRanskan herra halusi ottaa meistä kuvia "mä otin ainakin yli kymmenen kuvaa" ja neljähän niitä sitten löytyi, kiitos Antoine :D


Sillan jälkeen lähdettiin takasin downtownin suuntaan ja mentiin tsekkaamaan meidän hostelli ja juomaan muutamat oluset;) En ole ikinä ennen hostelleissa majaillut, mut meidän hostelli oli supersiisti ja kaikki ihmiset siellä oli tosi asiallisia.. huoneena meillä oli kahden hengen privaattihuone, eli saatiin nukkua siis ihan kahdestaan. Laitettiin itsemme siis valmiiksi ja lähdettiin etsimään meille sopivaa klubia ja se löytyikin yllättävän nopeasti samalta kadulta missä majailtiin.Clubi oli täynnä porukkaa ja yllättävästi auki aamu neljään, täällä kun baarit yleensä sulkevat ovensa jo kahdelta. Lähdettiin ihan vähän ennen neljää takaisin hostellille ja tarvii kyllä sanoa, että oli kiva ilta ja niiin hyvää seuraa, Aino on paras! :)


Seuraavana aamuna oli melkoisen aikainen heräytys kun huone piti luovuttaa klo 11. Lähdettiin kaupunkiin seikkkailemaan ja ostamaan mulle uudet aurinkolasit, kun olin yllättäen onnistunut hukkaaman omani lauantaina. Pienten shoppailujen jälkeen mentiin lounaalle ja käymään Coit towerilla, josta oli mahtavat näkymät koko San Franciscoon.Käveltiin myös parit rappuset pois lähdettäessä ja vielä ihan turhaan :D
Siellä me oltiin ylhäällä korkealla.. mä en jotenkaan nauttinut ahtaasta hissistä tonne ylös mentäessä, mutta hengissä selvittiin! :D


Sitten oli taas aika lähteä downtowniin ja hakea meidän laukut pois säilytyksestä. Starbucksin kautta bart-asemalle.. Aino lähti lentokentälle ja minä takasin tänne Berkeleyhyn. Kotiin päästessä oli pikkasen väsynyt olo ja voin vaan kuvitella, että Ainollakin oli kun se joutui vielä lentämään pari tuntia. Oli kumminkin ihan huippu hauska viikonloppu ja oli ihanaa päästä nauttimaan hyvän ystävän seurasta :) Seuraavaksi nähdäänkin sitten syyskyyssa SUOMESSA, hassua!:)


Nyt tarvisi alkaa keräämään kimpsuja ja kampsuja kasaan eli siis pakata matkalaukut, ääk! Huomenna on vika päivä berkeyssa ja torstaina suuntaan laukkuineni loppuajaksi San Franciscoon. Voisko joku tulla vähän helppaamaan pakkaamisessa, pliiis?
2 kommenttia:

  1. Coit tower, rakennettu 1933 San Franciscolaisten palomiesten monumentiksi. En kai ton paremmin osaa selittää?:) Mutta maisemat oli upeat!

    VastaaPoista