lauantai 16. heinäkuuta 2011

Lomalainen

Hei rakkaat!

Anteeksi pitkästä tauosta!!! Työt on nyt vihdoin ja viimein ohi ja oon viettänyt viimeiset kaksi yötä täällä luksushotellissa San Franciscon keskustassa. Tästä johtuen aikaa tietokoneen ääressä oleiluun ei ole juuri ollut ja nyt tulin kirjoittamaan teille nopeasti vähän kuulumisia tästä aulasta, koska muualla netti ei toimi (tai toimii jos haluaa maksaa).

Torstain jäähyväiset ei ollut ihan niin vaikeat kun olisin kuvitellut, varmaan sen takia kun en vieläkään käsitä etten nää poikia enää. On vaan sellanen olo, että pojat lähtivät reissuun ja nään ne sitten viikon päästä kun ne palaa takasin. En tosin tiedä mitä mulle sitten tapahtuu kun tajuan, että asia ei näin ole. Todennäköisesti se tapahtuu kun istun lentokoneeseen sille 10 tunnin ja 45 minuutin matkalleni ja saan jonkun paniikkikohtauksen kaikkien muiden ihanien matkustajien keskellä, toivottavasti en!!!

Loman ekat pari päivää on ollut melkoisen tapahtumarikkaat. Eilen käytiin mm. katsomassa Picasson taidenäyttely, josta pidin kovasti. Käytiin myös kiertelemässä chinatownissa ja siellä täällä keskustan lähistöllä. Tänään oltiin taas fisherman wharfilla, jossa olin Ainon kanssa viime viikonloppunakin, aina se on silti vaan yhtä kiva ja tunnelmallinen paikka. Lisäksi ollaan syöty hyvin ja IHAN liikaa. Huomiselle meillä ei taida olla vielä suunnitelmia, mutta jos maanantaiksi mulla on vielä paljon ylimäärästä rahaa, niin sitten tämä tyttö lähtee shoppailemaan ;)

En taida tulla tänne enää kirjoittelemaan ennen kotiinpaluuta, tai ehkä lentokentältä jos saan siellä netin toimimaan.. haluan nyt vaan nauttia näistä paristä viimepäivästä ilman stressiä mistään :)

Lupaan laittaa vielä myöhemmin ens viikolla kuvia tästä loppuviikosta ja kirjoitella viime päivien fiiliksistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti