sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Helou!

Hyvää iltaa/ huomenta! Ajattelin vaan kertoa teille, että tämä tyttö on taas Seattlessa! Kotona vastassa odotti, no mikäs muukaan kun kaatosade, ah ja kylläpäs se tuntui niin kotoisalta, hehehee.

Nyt pitäisi olla pienten bileiden paikka, sillä tänään oli VIIMEINEN kerta, kun lensin poikien kanssa yksin.. käsittämätöntä!!! Seuraavalla kerralla kun astun lentokoneeseen, niin onkin edessä muutto Berkeleyyn kesäkuun lopussa ja hostäiti nyt tietty tulee meidän mukaan. Ja sitä seuraavalla lennolla oonkin jo tulossa takaisin koti Suomeen.. sellaset 3 kuukautta aikaa siihen, mihin tää aika on oikeesti mennyt?

Arvatkaas mitä meikälainen aloittaa taas huomenna..? aamulenkit, voi kyllä kuulitte oikein. Olen haastanut itseni ainakin seuraavaksi kahdeksi viikoksi juoksemaan kolmena aamuna viikossa. Haluan nähdä onko siitä mitään apua painonhallintaan/ yleiseen hyvinvointiin. Muistan kyllä pari kertaa juosseena, että siitä tulee ihan mielettömän energinen olo loppupäivälle, se herääminen vaan on niin pirun vaikeaa, varsinkin jos tietää, että saisi vielä nukkua tunnin pidempään. Mä vihaan aamuja, EN ole yhtään aamuihminen, mutta pakko sitä on kaikkea kokeilla ja vähän itseään rääkätä :D Toivon siis, että huomenna ennen seiskaa ei sada kaatamalla vettä, tai sitten meikäläisen suunnitelmat menee ihan pilalle..

Nyt aion tyhjennellä hetken matkalaukkua ja sitten on vissiin jo aika mennä nukkumaan, jos meinaan itseni saada ylös. Paras laittaa treenikamat jo tuolille valmiiksi odottamaan :) Kivaa alkavaa viikkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti