perjantai 1. huhtikuuta 2011

Huhtikuun eka

Heissan! Pari hiljaista päivää takana, mutta hengissä ollaan vielä ja n. 95% paremmalla tuulella kun viime postauksessa. Sanoinhan, mun mielialat heittelee täällä niiiin laidasta laitaan. Mutta tärkeintä on, että nyt työskennellään taas hyvillä mielin ja toivottavasti se hyvä mieli pysyy nyt pitkän aikaa:)

Parista viime päivästä mulla ei ole mitään ihmeellistä kerrottavaa, perus työskentelyä, salilla käymistä, hengausta. Eilen pidin pitkästä aikaa "vapaan" aamupäivän. Yleensä menen siinä vaiheessa salille kun O menee kouluun, mutta eilen en mennyt. Olipas outoa, kun ei ollut kolmeen tuntiin mitään tekemistä, ei sitten mitään. Menin tosin salille sitten työpäivän jälkeen, kun talomme täyttyi illallisvieraista, eikä mua oikeen kiinnostanut työpäivän jälkeen jäädä kuuntelemaan kun kymmenen lasta juoksee ympäri taloa:)

Täällä sataa vettä, paljon vettä. On tylsää kun ei voi mennä O:n kanssa ulos, edes kävelylle.. hengaillaan täällä neljän seinän sisällä sitten. Katselin myös ens viikon säätiedoituksia ja ainakin ma,ti, ke näytti sadetta, sadetta ja vielä enemmän sadetta, eli tervetuloa kylään Reetta. No, ainakin Seattle näyttää juurikin sen millainen paikka se oikeasti on. Olis vaan ehkä vähän kivempaa kierrellä ja näyttää paikkoja, jos sitä vettä ei nyt tippuis koko viikkoa aivan taivaan täydeltä. Aika epätoivoselta kumminkin vaikuttaa :D Hostäitini kysyi eilen, että mitäs te nyt sitten meinaatte tehdä, kun Reetta tänne tulee ja vastasin ovelasti, että riippuu vähän siitä kuinka paljon meillä on aikaa.. tällä toivon, että saisin edes vähän joustoa siihen 45 tunnin viikkotuntimäärälle, siis että oikeesti ehdittäis käymään jossain. Reetta tuskin haluaa istua viikkoa meidän talon sisällä tai hengata meidän lähipuistossa:D Päätettiin myös K:n kanssa, etten mene seuraavaan au pair tapaamiseen, joka on sillon sunnuntaina, kun Reetta on täällä. Jää meille sitten enemmän aikaa nähdä paikkoja:)

Hassua, että on taas perjantai, nää päivät menee vaan niin nopeaan, mutta sekös ei mua haittaa yhtään;) Vähän erilainen viikonloppu taas tulossa kun hostisä tulee tänne kyläilemään. Se myös todennäköisesti tarkoittaa sitä, että lapset ovat ison osan viikonlopusta muualla kun kotona, eli mä saan olla yksin, ihanaa!! Muuten viikonlopun suunnitelmina on sellaista, että öö.. en tee yhtään MITÄÄN!! hengailen, näen kavereita, käyn salilla, nukun ja yritän säästää kaikki rahani kahta tulevaa viikkoa varten!!! Pian on jo maanantai, enkä voi uskoa, että näen Reetan melkein 8 kuukauden tauon jälkeen..<3

Ihanaa viikonloppua kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti