torstai 7. huhtikuuta 2011

Reetta is here

Ensinnäkin haluan ilmoittaa teille, että tämä postaus tulee olemaan täynnä valokuvia.. hienoja, mahtavia ja kiinnostavia kuvia. Vaiii, kävikö siinä sittenkin niin, että olen ottanut ensimmäisen kolmen päivän aikana tasan kaksi valokuvaa ja kumpikaan niistä ei ole juurikaan julkaisukelpoinen? NO KÄVI! Mutta päätin, että kyllä mä loppuviikosta sitten otan niitä kuvia, siis aivan varmasti otan;)

Maanantai illalla lähdettiin siis hakemaan Reettaa lentokentältä,ajoituksemme oli melkoisen täydellinen ja päästiin tänne meillekkin vielä suhteellisen ajoissa. Ennen kun olimme saanet kaikki tärkeimmät jutut päivitettyä, oli kello kuusi aamulla.. seuraavana päivänä ei juurikaan väsyttänyt ei, vaan ei sen väliä kun on tällänen harvinainen tilaisuus, että saa viettää kaverin kanssa viikon. Voisin vaikka valvoa koko viikon putkeen:D

Tiistaina oli koko illan työpäivä, joka meni rennosti kun sain höpötellä koko ajan Reetan kanssa. Ja arvatkaa mitä, meidän pikku O, on aivan rakastunut Reettaan, se haluis koko ajan istua sen sylissä, halailla sitä, pitää sitä kädestä kiinni ja leikkiä sen kanssa. Se on söpöä, mutta samalla myös vähän huvittavaa, koska Reetta ei ole mikään maailman lapsirakkain ihminen :D Tää kumminkin helpottaa mun työskentelyä aika huomattavasti ja Reetasta on muutenkin ollut tosi iso apu, tää viikko on niiin kiva ja helppo:)

Keskiviikkona käytiin Reetan ja O:n kanssa kirjastossa ja kaupassa hakemassa maailman parasta jätskiä, sitä syötiin kumminkin vasta O:n mentyä päikkäreille;) Päivä sujui tosi nopeasti ja illalla otettiinkin bussi kohti northgate mallia, jossa ehdittiin pari tuntia kiertelemään kauppoja. Se pari tuntia tais olla molemmille ihan riittävästi, ainakin kasseista päätellen;) Shoppailujen jälkeen käytiin vielä syömässä yhdessä hamburilaispaikassa, siitä tuli mun ehdoton uusi suosikki!:)

Tänään aamulla lähdettiin tutustumaan university districtille, eli meidän yliopiston päätielle, joka on lähinnä täynnä erilaisia kahviloita ja ruokapaikkoja. Löytyypä sieltä tosin pari vaateliikettäkin, jossa piipahdettiin. Löydettiin yksi liike, jossa en ollut koskaan ennen käynyt ja siellä oli aivan ihania vaatteita ja mielestäni vielä hyvällä hinta-laatu suhteella. No sieltä saatiin molemmat taas yhdet pussit vaatteita mukaan.. kotiin palattua päätettiinkin, ettei taidetakaan lähteä illalla kirtelemään downtowniin, kun molempien tilit näyttää tässä vaiheessa jo melkein miinusta ja viikkoa on vielä monta päivää jäljellä :D + vielä ens viikon San diegon reissu.. O-ou, olemme pulassa ;)

Vaikka päivät onkin mennyt melkein töitä tehdessä, on tää ollut niin erilainen viiko (jo tähänkin mennessä), kun on ollut seuraa ja on päässyt puhumaan Suomea:) Odotan mielettömällä innolla jo lauantaina, kun pääsen esittelemään meidän downtownin ja päästään illalla vähän ulkoilemaan..

I'm happy!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti