keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Höpötystä tatuoinneista

Nyt oikeesti, tulkaa joku hakemaan tää tietokone multa pois! Keksin koko ajan mitä älyttömämpiä juttuja mitä tällä voi tehdä ja arvatkaa mitä oon tehnyt viimiset pari tuntia.. no selaillut tatuointien kuvia! :D Ja arvatkaa mihinkä se johtaa.. no tatuointikuumeeseen (taas)!!! Tästä ei hyvää seuraa! Mä rakastan tatuointeja (paitsi rumia sellasia), tatuoinnit on mielenkiintosia ja ne kertoo paljon ihmisestä itsestään, haluaisin tulevaisuudessa miehen, jolla on tatuointeja, musta ne on seksikkäitä! Jenkeissä lähes kaikilla on tatuointeja, olet enemmänkin poikkeus jos sulla ei sellaista ole. Mua ärsytttää Suomalaisten ahdasmielisyys tatuointeja kohtaan ja miten ne vaikuttaa työpaikkojen saantiin yms. Miksi ihmeessä? Mulle tatuoinnit on vähän sama asia kun jos pitäisin koruja ja ne on juttuja, jotka koristavat mun ihoa. Moni aina kysyy, että no onko sitten hienoa kun oot 70-vee ja sulla on tatuointeja.. no totta helvekossa on, ne on sillonkin osa mua ja kertoo mun menneestä elämästä, ehkä vähän haalistuneina, mutta ikuisesti ne mussa tulevat pysymään, eikä se mua haittaa.

No, aloin miettimään, että jos nyt vielä ottaisin "yhden" tatuoinnin, niin mihin sen laittaisin.. Ja mua on alkanut hirveesti himottamaan käsi. Enkä tiedä miksi, koska oon aina ollut sitä mieltä, että naisilla tatuoinnit käsissä ovat harvinaisen rumia. Ja omalla kädellä tarkoitan nyt tätä kyynerpäästä kämmeneen olevaa väliä (mutta ns. nurjaa puolta), tonne niin sanottuun haba kohtaan en kyllä laittaisi yksinkertaisesti vaan, koska se ei ole mun tyylistä (katotaanko kun sanon näin niin se seuraava tatuointi on juurikin siellä). Ja arvatkaa mitkä olivat kaksi ensimmäistä negatiivista asiaa, jotka tulivat mieleeni.. asia 1. äitini saisi varmaan sydänkohtauksen ja asia 2. miltä mä sitten näytän hääpuvussani kun meen naimisiin? Hahaa, ensinnäkin kuka sanoo, että mä koskaan menen naimisiin ja toiseksi varmaan ihan yhtä hyvältä/huonolta näytän oli mulla sitten kädessä tatuointi tai ei. Sitten tuli tottakai mietittyä myös miten se vaikuttaa tulevaisuuksien työpaikka mahdollisuuksiin yms. mut camoon, me ollaan kumminkin jo menossa hyvää vauhtia 2000-lukua, kyllä ihmisten pitäisi osata ymmärtää, ettei tatuointeja omistavat ihmiset ole yhtään sen pahempia, kun ketkään muutkaan ihmiset.

Sitten aloin miettimään, että uskaltaisiko sitä vihdoinkin ottaa värillisen kuvan, mut jotenkin mä oon vaan jämähtänyt noihin mustavalkosiin, ne on kauniita, yksinkertaisia ja sopii ainakin kaikkien vaatteiden kanssa :D Ja sitten kaikista vaikein juttu, mitä ihmettä voisin tatuoida.. toisaalta kuva olis kiva.. toisaalta niihin taas kyllästyy helposti.. sitten taas toisaalta tribaali, (mietin muuten tätä sanaa ainakin 10 minuuttia, ei tullut päähän, ei sitten millään:D) mutta mulla on jo iso sellainen.. ja toisaalta taas tekstikin olis kiva, mutta mitä mä siihen sitten kirjottaisin? On nää vaan vaikeita juttuja :D Olispa mulla joku ihana tuttu, joka tietää minkä tyylinen ja luonteinen olen ja piirtäis mulle kasapäin suunnitelmia, josta voisin vaan valita ja muokkailla mieluiseni.. Harmi kun elämä ei ole ihan niin helppoa;) No mutta nää on vasta suunnitelmia ja olen varma (ainakin melkein), että seuraavan tatuointini otan vasta Suomessa, eli eipä tässä ole vielä mikään kiire.. niin eikä tatuoiden kanssa muutenkaan saa koskaan kiirehtiä, tietäkää se! Ne kun sitten ovat i-kui-si-a!

Kertokaahan omia mielipiteitä tatuoinneista, millasista tykkäätte, vai tykkäättekö ollenkaan?:)

4 kommenttia:

 1. itse tykkään old school tyylisista värikuvista :)en oo itelle kyllä varmaan ikinä ottamassa muuta joillakin harvoilla yksilöillä tatet näyttää kivoilta

  VastaaPoista
 2. OMG, nain viime yona unta, etta menin taalla tatuointi liikkeeseen ja otin tatuoinnin. Halusin keskelle vatsaa sellasia viivoja allekkain... Ei siis mitaan jarkea. Ja kun se tatuoija oli tehnyt jo kaksi viivaa niin aloin itkemaan ja sanoin etta "hei ei tassa oo mitaan jarkea, en maa haluu tatuointia.!" Ja lahdin pois niin etta vatsaani koristi kaksi viivaa :D

  VastaaPoista
 3. aino ja sen ihanat unet! :D <3 t. ellu

  VastaaPoista
 4. hahaa.. voi ei Aino, onneksi se oli vaan unta :D

  VastaaPoista