maanantai 4. huhtikuuta 2011

I'm so excited!

Päivä sujui paremmin kun hyvin, kun tiesi mitä ilta tuo tullessaan. Enää tunti ja lähdetään hakemaan Reettaa suomalais aupairi Minnan kanssa, Can't wait!!! :)
Saa nähdä onko se neiti aivan poikki ja simahtaa heti tänne päästyään, vai tuleeko sitä juteltua tunti kausia.. onneksi alotan huomenna työt vasta 12.30 eli saadaan nukkua pitkään, jos niin vaan halutaan :) Iiik, en voi ees kuvailla tän hetken fiiliksiä, mulla kun ei täällä niin usein vieraita käy. Tosin hostpoikani tänään tokaisi: eiks toi oo vähän hassua kun sun kaverit vaan tulee ja sit ne niinkun lähtee ja sit taas tulee. Ja yritin siihen vaan sanoa, että no edellisen kaverin vierailusta kyllä on jo kolme kuukautta aikaa ja tämä vieras tulee olemaan viimeinen tämän vuoden aikana, mutta onhan se tosin hassua kun ne on niin vähän aikaa, saisivat kyllä viipyä vähän pidempään ;)

Nyt ajattelin vaihtaa tän likasen paidan pois päältäni ja yrittää saada ittestäni vähän ees ihmisen näkösen, että se Reetta mut tunnistaa sieltä kentältä.. vaikka voi olla, että siinä käy toisin päin ja mä en tunnista sitä hiuksiaan vaalentanutta ruskettunutta kaunokaista..hah! Toivotaan nyt kumminkin, että löydetään toisemme ja saan sen neitosen tänne kotiin asti:) Ensi viikon postauksissa voi siis jopa olla taas valokuvia, kun tulee varmaan kuskattua kameraa mukana aikalailla:)

Kivaa tiistaita teille!:)

4 kommenttia:

 1. oii vitsi pitäkää hauskaa! :)

  VastaaPoista
 2. sleepless in seattle ois ehkä ollu parempi kuvaus ku rikkipoikkiväsynymatkustaja ;D mutta miten muka pystyis nukkuun ku on 8kk tiedot vaihtamatta! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa viikkoa teille ystäväni!! <3 -sal

  VastaaPoista
 4. paljon kiitoksia molemmille ja varmasti pidetään hauskaa!:)

  VastaaPoista