sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Viikonloppu

Taas on yksi viikonloppu takanapäin ja kahta tulevaa odotan kun kuuta nousevaa, seuraavana viikonloppuna pääsen näyttämään Reetalle Seattlen yöelämää ja sitten pääsen viettämään pidennettyä viikonloppua kahden hyvän ystävän luokse San diegoon<3 Sanotaisiinko siis, että aika kivoja aikoja luvassa, jeij!

Tämä viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä.. lauantain otin super rennosti.. taisin saada itseni viimein ylös sängystä noin puoli kahden aikaan päivällä, kävin lenkillä, juttelin kavereiden kanssa koneella ja sitten lähdin J:n kanssa Norhtgaten ostoskeskukseen, josta parin tunnin kiertelyn jälkeen päädyttiin vielä leffaan. Siinä päivä noin lyhennettynä versiona.

Tänään olin salilla ja loppu päivän oon vaan hengannut kotona ja tein suursiivouksen huoneeseeni ja vaihtelin vähän huonekalujen paikkoja:)Ihanaa rentoa olemista siis koko viikonloppu.. tekee varmasti hyvää, koska kahtena seuraavana viikkona ei varmaan ole ongelmia keksiä tekemistä:)

Oispa ja huominen ilta ja saisin Reetan tänne meille, päästään vihdoin höpöttämään kaikkea viimeisten 8 kuukauden aikana tapahtunutta ja varmasti kaikkea muutakin.. IIIK! tule maanantai ilta, tule!!!

1 kommentti:

  1. taa on oikeesti aika sairaan hamaraa ku oon nyt aucklandin lentokentalla ja kello on 6.08pm maanantai-iltana eli mun pitas olla siella kai kolmen tunnin paasta mut silti siihen on viela joku 20h :D mut tuntuu kylla etta oisin siella jo, pitka lento menee ehka nukkuessa, sitten heraankin ajassa taaksepain maanantaipaivana kello 2pm ja sit on enaa parin tunnin lento seattleen <3 jeijjeijjeijjei can't wait!

    VastaaPoista