maanantai 18. huhtikuuta 2011

SD was amazing!

Ensinnäkin San Diego oli aivan uskomattoman ihana paikka! Toiseksi mä voisin muuttaa sinne ja kolmanneksi haluan sinne takaisin NYT HETI!!!

4 päivää kului jutellessa, altailla ja rannoilla loikoillessa, shoppaillessa, syödessä, kotibileissä hengailemassa.. mitä muuta voisitkaan toivoa? Täydelliset 4 päivää, nyt jaksaa taas vähän aikaa tehdä töitä :)

Tällä hetkellä odotan, että pääsen päikkäreille, joten mitään pitkiä sepustuksia en ala kirjottamaan, mutta tässä teille kuvia siitä ihanasta paikasta..:)oltiin katsomassa rannalla merileijonia..Ainon asuinalueella oli tollasia mielettömän kivoja allasalueita, joihin pääsi loikoilemaan ja uimaan


Reetta ja Aino<3


Ihastelemassa näköaloja


wuhuuuu!!!


Jos meillä on Suomessa koivukujia niin diegossa on sit palmukujia..


Perus jenkkiliput liehumassa joka puolella..


näköaloja :)


kolme kaverusta..


oltiin katsomassa auringonlasku.. niiiin romanttista;)


Mulla ei ole kyllä San Diegosta mitään pahaa sanottavaa.. jos joku au pairiksi lähtevä miettii mihin haluaisi mennä, niin Diego oli ainakin ihan mieletön paikka, eli suosittelen..:)


Nyt ollaan Berkeleyssa, kävin hakemassa lapset M:n luota San Fransiscosta ja nyt ollaan sitten viikko täällä ennen kun tarvii palata takaisin kylmään sateiseen Seattleen.. niin ja täälläkin muuten sataa, mut ei se sade oo yhtään samanlaista kun meillä, niiin ei se haittaa;)

4 kommenttia:

 1. Tää sun blogi on tosi ihana, kiva lukee kuulumisia vaikka tuntematon mulle ootkin :) Itsekin haaveilen au pairiksi lähdöstä ja tää blogien lukeminen on tosi hyvä lähtökuumeen nostattaja ;D Sun pitkät kertomukset on parhaita!

  VastaaPoista
 2. kiitos paljon kehuista, on aina kivaa kun te lukijat laitatte kommentteja :)

  VastaaPoista
 3. heii aivan ihana blogi :) lueskelin näitä ku oon itte kans lähössä aupairiks vuoden päästä toivottavasti! San Diego on aivan uskomaton paikka, olin siellä vaihtarina viime vuonna :)toi kolmanneks alin kuva on otettu ihan meiän host kodin vierestä:)

  VastaaPoista
 4. voi paljon kiitoksia! San Diego oli uskomaton, rakkautta ensisilmäyksellä! :) mihinkäs päin haluaisit lähteä au pairiksi?

  VastaaPoista