sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Loppuviikkoa

Hellou.. seuraavaksi tulossa kaksi postausta ja jopa vielä kuvien kera :) Loppuviikko meni rennoissa merkeissä, perjataina oli vihdoin aurinkoinen päivä ja oltiin Reetan ja O:n kanssa nauttimassa ilmasta gasworks parkissa.




O:n koira leikit menossa.. wuh,wuh!!!



Koulun jälkeen mentiin puistoilemaan M:n koululle.. siinä minä minun ihanat pojat! Olispa täällä aina noin ihanat ilmat, voisin istuskella ulkona koko päivän.

Perjantaina tehtii töitä ihan koko päivä! O:n päikkäreiden aikaan Reetta otti myös päikkärit ja mä raahasin itseni ulos kirjan kera. Uskokaa tai älkää, mutta istuin pihalla reilun tunnin ja onnistuin polttamaan naamani ja rintakehäni + 14 asteessa, mä oon niin toivoton tapaus :D Voin vaan kuvitella mitä tulee tapahtumaan ensi viikonlopun Diegon reissulla..

Illalla tehtiin pojille ruokaa, Reetta teki mielettömän hyvää muusia ja mä tein lihapullia. Huijjattiin vähän M:a ja sanottiin sen olevan muussattuja nuudeleita, kun pojat ei oikeen perunasta välitä. Huijaus meni läpi, mutta oltiin reiluja ja kerrottiin totuus ja kyllä se muusi silti hyvin molemmille maistui:)

Työpäivän jälkeen eli tasan tarkkaan klo 21.45, heitimme takit päälle ja lähdimme käymään lähipubissa. Päädyimme urheilupubiin, jossa joimme yhdet drinkit ja juttelimme niitä näitä, nii ja katottiin baseballia, jonka säännöistä mulla oli vähän epäselvyyksiä :D pubin jälkeen käytiin vielä hakemassa viinipullot tulevaa iltaa varten.



Moi, olen Tiia 21-vuotta ja leikin pilleillä.

Lauantai aamuna herättiin ajoissa määränpäänä Seattlen downtown. Ostimme parit pakolliset jutut ja kiertelimme liikkeissä muutaman tunnin ja käytiin pike marketilla. Sitten alkoikin jo maha kurnia ja minnekkäs muualle sitä mentiin syömään kun Hard Rock cafeehen :)



Chicken fajitas.. nam,nam,nam..<3

Lopuksi käytiin vielä space needlen huipulla.. aika hienot maisemat siellä kyllä oli, mutta harmitti kun oli niin pilvistä, ettei edes nähty meen kauniita vuoria.. No, tulipas sielläkin käytyä ja vielä tasan tarkkaan mun jenkeissä olon 8 kk päivänä, jeeeij:)



Tiia ja Retsa huipulla..<3

Loppuillan tapahtumista onkin tulossa pian ihka oma postaus kuvineen päivineen :)

3 kommenttia:

  1. onpas taas kiva lukea mitä kaikkea ootte siellä puuhaillut! Mieskin näytti muuten todella normaalilta, eikä ollenkaan kummemmalta ;) Tiedoksi muuten, että käytän blogiasi opetustarkoitukseen 5-luokkalaisille. Esimerkin omaisesti siis :) <3 -sal

    VastaaPoista
  2. Oo, tulipas mulle nyt tärkeä olo :D haha, ja kyllä, ensimmäinen normaali mies, sekö ulkonäön, että juttujen perusteella.. nyt otan haasteeksi etsiä viimisen 4 kuukauden aikana vielä toisen ;D

    VastaaPoista
  3. haha. kuuluukin :D he kirjoittivat sulle seuraavat kommentit:
    Tinna: Mukava loma;), Saana: Oli mukava etenkin kuva poikien kanssa ja kun saitte ne syömään muusin xD:), Janina: Teillä vaikutti olevan hauska loma, toivottavasti pojillakin oli hauskaa.
    Eivät siis täysin ymmärtäneet ettet siellä nyt lomalla ole ;)

    Tuo kieltämättä antaa toivoa että ehkä sieltä sittenkin löytyy vielä toinenkin normaali :D tsemppiä etsimiseen! ja mukavaa aikaa San Diegossa<3

    VastaaPoista