sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Party night!

Downtownin reissulta kotiuduttuamme oli aika käydä suihkussa ja alkaa valmistautumaan iltaa varten.. Vietimme alkuillan kahdestaan meillä, hostperheeni oli ystäviensä luona illastamassa, joten saimme rauhassa huudattaa hyvää musiikkia, juoda smirnoff iceja, jutella, nauraa ja tehdä mitä ikinä huvitti. Olin enemmän kun iloinen, kun sain pitkästä aikaa kivan kampauksen eikä tarvinnut jättää hiuksia auki niin kun yleensä ulos mentäessä. Hienot hiukset = parempi mieli, kiitos siitä Reetalle!<3


Ystäväni Minna soitti, että hän tulee noutamaan meitä puoli kahdeksan aikaan B:n luokse, johon oli tulossa muutakin porukkaa "aloittelemaan". Jenkkien aloittelu, tai juomakulttuuri ylipäätään poikkeaa meidän Suomalaisten kulttuurista melkoisesti. Täällä yleensä juodaan pari kaljaa ja mennään baariin ja siellä voidaan juoda pari lisää, eikä tarvi vetää ns. Suomiperseitä. No, me suomalaiset vedettiin kumminkin sen suomietiketin mukaan;) Eli siis viinipullot kassiin ja matka kohti South Seattlea :)

Heti perille päästyämme kohtasimme ongelman B:n luona ei ollut viinipullokorkinavaajaa. Herrasmiehenä B lähti käymään porukoillaan, jotka asuivat lähellä ja haki meille avaajan, aikas kivasti tehty:)
Ongelma numero kaksi, mites näitä viinipulloja avattiinkaan? Itse kierrekorkkiin tottuneena ei meinannut oikeen toi avaaminen onnistua. Ei sitten keneltäkään meiltä. Jouduttiin siinä pyytämään pojilta apua, mutta tiukkaa näytti tekevän heillekkin, lopulta saatiin kumminkin pullot auki ja juomingit pääsivät alkamaan :)
Kaikkia tekniikoita kokeiltiin :D Kuinka monta suomalaistyttöä tarvitaan viinipullon avaamiseen? vastaus: enemmän kuin kolme:D



Onnelliset viinilasien omistajat. B asui omakotitalossa, joten tilaa riitti. Paikalle ei tullutkaan sitten porukkaa ihan niin paljon kun alussa luultiin, mutta ei se menoa haitannut, ei sitten laisinkaan. Pojat siinä ysin maissa alkoivat olla malttamattomia ja halusivat lähteä jo kaupunkiin, tuli siinä sitten vähän kiirus alkaa tyhjentämään niitä juomalaseja ja lopputulos oli kyllä myös sen mukainen :D


Mitä mä touhuan? N. 80 % illan kuvista mulla on joko suu auki tai silmät kiinni.. on se niin vaikeaa edes yrittää näyttää jotenkin edustavalta :D P.s kiinnittäkää huomiota Reetan amputoituun jalkaan ja mun loistavan ryhtiini...


Tiia ja Minna poseeraamassa.. huom. silmät auki, jesh!! :D


Hähääää.. änkesin Reetan kanssa vessaan ja otin siitä kuvan.. muahhaaa, olen reilu kaveri;) Saanko esitellä ensimmäinen Seattlessa tapaamani normaali miespuoleinen henkilö, eihän sen löytämiseen mennytkään kun tasan kahdeksan kuukautta :D Niin ne pojat tosiaan halusi lähteä ulos, joten me vedettiin viimeiset viinilasilliset kurkusta alas ja lähdettiin kohti menomestoja.. ekana paikkana cow girl inc, siellä tytöt tanssivat vähissä vaatteissa tiskillä, eli ainakin miehiä riitti paikalla;) baarista löytyi myös sellanen mekaaninen härkä, jolla voi ratsastaa, mutta sitä me ei jostain syystä haluttu kokeilla mekkojemme kanssa :D Oli kyllä hauska paikka ja oli ihanaa olla ulkona isolla porukalla ja nähdä useampaa paikkaa saman illan aikana. Tässä kuvassa ollaankin jo seuraavassa paikassa, jonka nimeä en yllättäen muista.. Päästiin ilmaseksi sisään kun lirkuteltiin vähän ovimiehelle ja kerrottiin, että ollaan Suomesta :D Myös juomien tarjoajia riitti koko illan.. voitteko uskoa, koko illan aikana, mulla ei mennyt senttiäkään rahaa :D ei oo sitten tapahtunut koskaan ennen.. Tähän kuvaan on hyvä lopettaa tämä postaus.. mitähän helvettiä mahdan selittää Natelle..? Mä en tiedä miksi, mutta sen jälkeen kun olen tullut tänne, mulla on aina ihan totaaliset muistinmenetykset näistä kyseisistä juhlailloista.. todennäkösesti syynä liian nopea alottelutahti, eli ehkä me tytöt sitten ens viikon San Diegon reissulla varataan vähän enemmän aikaa aloitteluille.. toivottavasti;) Toivottavasti en oo nolannut itteäni, ainakaan kauheen pahasti ;D

Kumminkin oli hauska ilta ja hyvää seuraa.:) Tää päivä on mennyt löhöillessä ja syödessä (yllätys). Täytyy muuten mainita vielä yks asia amerikkalais miehistä, nimittäin meidän pojat oli melkosen ihania ja teki meille tänään ihan mielettömän aamupalan, eikä ne antanut meidän ees tiskata astioita. Enpä oo törmännyt moiseen Suomessa.


En voi uskoa, että huomenna on taas maanantai, se tarkoittaa sitä, että Reetta lähtee :( mutta onneksi mä näen sen jo torstaina uudestaan ja myöskin Ainon<3 Nyt siis kolme päivää töitä ja sitten 4 päivää lomailua aurinkoisessa San Diegossa.. Can't wait :)

5 kommenttia:

  1. Ei vitsi oottepa nättejä! :> sulla on aina kaikkia kivoja kuvia näissä postauksissa (tai silloin, kun niitä siis sattuu olemaan:D)

    VastaaPoista
  2. no voi kiitoksia! :> ja juu, kuvia ei kauhean useasti löydy, kun ne olisi sitten lähinnä noista mun lapsukaisista, tykkään kyllä itsekin tehdä postauksia, joissa on kuvia, niitä on paljon mielenkiintosempi lukea :)

    VastaaPoista
  3. Onpas sulla kiva blogi. :) jäin ihan koukkuun. Repesin tota aamupalajuttua! :D Ei meidän pojat kyllä noin tekis! Mutta hienoa, että siellä eri meininki!

    Tässä tulee kyllä ihan kauhea matkakuume itsellekin. Varsinkin, kun oon jo kattellut hieman mahdollisia vaihtopaikkoja :)

    terkkuja <3

    t. Jenny

    VastaaPoista
  4. kiitos Jenny!:) joo täällä on kyllä useimmat pojat ihan mielettömän kohteliaita, välillä jo vähän liiankin ;D

    mitäs vaihtoehtoja sulla on vaihtopaikaksi? musta tuntuu, että mä haluaisin kanssa sitten heti pian uudelleen reissuun kun palaan takasin, mutta saa nähdä mitä tapahtuu kun sinne palailen:D

    terkut takaisin!<3

    VastaaPoista
  5. Sori, kun vastauksessa on menny näin kauan!! :/

    No, Washingtonin yliopistoa ja Toronton yliopistoa oon ajatellu.. molemmissa on skandinaavisten kielten koulutusohjelma.. ois vaan mielenkiintosta tietää, ketä niitä SIELLÄ oikeen haluaa opiskella :D mut ei mua haittais, vaik siel olis kaks muuta opiskelijaa, kunhan pääsen kansainvälistymään ;))

    Oi voi, odotan jo kun tuutte Ainon kaa takasin! Silloin pidetään niiiiiiiiiin hurjat bileet! :)

    Nyt unille, heippa <3

    -J

    VastaaPoista