maanantai 9. toukokuuta 2011

Christina Perri & James Blunt

Eilen oli vihdoinkin James Bluntin konsertti.. otettiin bussi downtowniin argentiinalaisen au pair A:n kanssa ja odoteltiin teatterin edessä hetki muuta seuruetta.Moore theathre James Blunt at 7pm


Lämppärinä toimi Christina Perri, jonka nimeä en ollut ennen kuullutkaan.. kävi kumminkin ilmi, että olen kuullut muutaman hänen biisinsä soivan radiossa, en vaan tiennyt, että ne olivat hänen biisejään:) Ihan mielettömän kaunis ääni, tästä tuli mun uusi lemppari.. suosittelen kuuntelemaan ainakin biisit: Jar of hearts ja Arms :)Sitten muutamat kuvat itse pääesiintyjästä.. tykkään kyllä kovasti James Bluntin musiikista, (niin kuin kyllä monesta muunlaisestakin musiikista) välillä oli menevämpiä biisejä ja sitten tietty niitä ihania rauhallisia.
Pitihän sitä käydä moikkaamassa yleisöäkin välillä.. hauskinta oli katsella kuinka keski-ikäiset naiset voivat olla niin hulluna James Bluntiin, ihan sekopää meininkiä :D


Ja sitten sitä herkistelyä..


Konsertin jälkeen käytiin yksillä ja kuten voi huomata kamerassa oli vielä konsertti asetukset päällä eli siksi vähän epätarkka ja pimeä kuva :)

Olipas taas mielettömän kiva viikonloppu kaikenkaikkiaan, lauantain työtkin meni kivasti ja extrarahaa tipahti lompakkoon enemmän kun luulin.. sehän oli luonnollisesti iloinen yllätys;)


Lauantaina käytiin syömässä italialaista ruokaa ja juomassa muutamat drinkit, jonka jälkeen hengailtiin yhden kaverin luona ja tapasin taas uusia tuttavuuksia. Meillä oli ihka aito jenkkiläinen nuotiokin :DTaas on maanantai ja uusi viikko edessä, aika kuluu ehkä jo vähän liian nopeaan. Saa nähdä mitä tämä viikko tuo tulleessan, vielä ei ole mitään kummempia suunnitelmia tiedossa. Ihanaa viikkoa kaikille!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti