keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Terrible twos

Mä vietän tällä hetkellä työpäiväni maailman pahimman uhmaikäsen kanssa!!! Miten niin suloinen ja ihana lapsi voi osata olla niiiiiin ÄRSYTTÄVÄ? Kaikki pitäisi mennä juuri niin kuin hän haluaa, juuri sillä sekunnilla kun hän haluaa ja jos ei näin tapahdu on seurauksena mielettömät itku-raivo-potkukohtaukset.. aaa, mä niin rakastan tällä hetkellä työtäni, NOT!!!!
Lisäksi kaveri ei tottele yhtään mitä hänelle puhutaan ja ärsyttää aivan tahallaan sekä mua, että muita perheenjäseniä. Oon ennenkin kyllä kuullut uhmaiästä joo ja nähnytkin aika paljon 2-vuotiaita lapsia, mutta tää on kyllä oikeesti pahin kaikista.. toivottavasti tää ei jatku mun kotiintuloon asti, tai tulen oikeesti olemaan ihan hermoraunia kun palaan takasin!

No mutta sitten vähän muihin asioihin.. pidin tänään pitkästä aikaa tauon salilta, koska jalat oli vaan niin puhki, etten nähnyt mitään järkeä lähteä hajottamaan niitä enempää. Kävin kyllä aamulla juoksemassa 45 min + olen työntänyt O:ta tunnin rattaissa ja käynyt vielä tunnin kävelylenkillä kaatosateessa (koska mun oli pakko päästä päästämään ylimääräset höyryt työpäivän jälkeen ulos päästä:D) . Nyt on illallinen takana ja pitäisi venytellä oikeen kunnolla, että oisi huomenna taas täydessä terässä!

Niin ja arvatkaa mihin ilmoitin itseni siskon pienellä avustuksella.. korottamaan englannin arvosanaani ensi syksynä, vähän jänskättää että onko oppinut täällä vuoden aikana mitään, sen näkee sitten syksyllä.. päätin tehdä itselleni pienen haasteen:)

Niin ja viimeiseksi.. mulla menee hermot bloggeriin.. en pääse kirjautumaan ulos, en pysty kommentoimaan, mutta näemmä pystyn silti julkaisemaan tekstejä.. outoa :D Toivottavasti vika korjaantuisi mahdollisimman pian.

2 kommenttia:

  1. Mikä sun enkun arvosana oli? Itelle oli B, ja mäkin mietin korottamista, mut mitäs jos en ookaan niissä tehtävissä yhtään parempi? :D Kyllä mä nyt puhun paremmin, mut en tiiä :D

    VastaaPoista
  2. Se oli kuule se huippu loistava A, että ei ole ainakaan mitään menetettävää , että menee kokeilemaan ;) -Tiia

    VastaaPoista