perjantai 13. toukokuuta 2011

VIIKONLOPPU!!!

Taas viikonloppu, jee! Ja olen kyllä niin viikonloppu vapaan tarpeessa. Viikot kun viettää lähestulkoon 24/7 tässä talossa tai sen lähiympäristössä, niin parasta on kun viikonloppuisin pääsee kavereille ja ulkoilemaan.

Huomenna on luvassa ensin Suomi koulun kevätjuhla. Au pair ystäväni M on siellä vapaaehtoistyössä ja hän kutsui meidät kaikki suomalais au pairit sinne hänen kanssaan, päästään laulamaan suvivirttä, jee!

Juhlan jälkeen suuntaan ruokakauppaan, sillä olen luvannut valmistaa illallista. Ajatuksena on tehdä pastaa kinkku-pekonikastikkeella ja jälkkäriksi ihania mansikoita suklaan kera. Lisäksi tiedossa on leffa-ilta.. Ihanaa päästä rentoutumaan oikeen kunnolla:)


Naurattaa kun hostisäni tuli tänään tänne viikonlopuksi ja molemmat talon naiset aikovat karata viikonlopuksi muualle. Kyllä me noista lapsista silti tykätään ihan oikeesti, mutta välillä on kivaa kun saa nukkua pitkään, ilman että herää lasten kiljuntaan, eikä tarvi pitää edes korvatulppia, voi tätä riemua :D

Niin ja kun joka muussakin paikassa puhutaan lätkästä niin tarvii kai munkin muutama sana mainita. Ei ole tullut seurattua yhtään peliä tänä vuonna, vaikka yleensä tapitan nämä pelit nenä kiinni ruudussa, mutta onneksi rakkaiden face ystävien tilapäivityksien ansioista on tullut kyllä harvinaisen selväksi, niin hyvät kuin huonotkin tapahtumat.. ei ole siis tarvinnut vaivautua katsomaan tuloksia edes iltasanomien sivuilta, hah! Ei voi muuta sanoa, kun että ilmeisen hienosti on meidän pojat pelannut, hyvä SUOMI!!! Toivottavasti näkisin nyt sitten edes finaalin :)


Sellaista tänne, hyvillä fiiliksillä viikonloppua kohden:) Palaillaan asiaan taas sunnuntaina tai maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti