tiistai 17. toukokuuta 2011

kesäkesäkesä

Hei! Täällä ollaan taas. Viikonloppu on ohi ja viikkokin jo melkein puolessa välissä, hui! Tänne saapui tänään kesä ja lupasi lämmintä ja aurinkoista ilmaa kuulkaa ihan perjantaihin asti, kyllä nyt kelpaa. O:n päikkäreiden aikaan meikäläinen makoili pari tuntia takipihalla shortsit ja toppi päällä, kyllä oli kivaa:)

Tää viikko on taas vähän poikkeuksellinen töiden suhteen.. tänään vein pojat kouluun (niin kuin huomennakin) ja huomenna aloitan työt jo 7.30 plaah! Se tarkoittaa sitä, etten pääse mun suunnitellulle aamulenkille, koska en mä ihan niin hullu ole, et heräisin aamulta kuudelta juoksemaan.. tai eihän sitä koskaan tiedä :D

Arvatkaa mitä hullua tein lauantaina, eikun perjantaina.. tilasin ruisleipää kuulkaa ihan New Yorkista asti.. yksi suomalainen au pair kaveri tilasi sieltä leipää ja sitä kun pääsi maistamaan, niin pakkohan se oli tilata itsellekkin muutama paketti.. toivottavasti ne tulisivat jo tällä viikolla:)
On kyllä niin kova ikävä ruisleipää, se kun kuului ennen ihan jokapäiväiseen arkeen.. p.s toivon myös saavani eväsleivät kotimatkaa varten sitten kun saavun heinäkuun lopulla Suomen lentokentälle, vink vink rakkaat siskoni!!!;)

Tänneppä ei siis kuulu mitään kummempia.. enää kuukausi aikaa käydä kuntosalilla ennen kun muutetaan Berkeleyyn, joten kovasti nyt yritän saada itseäni kuntoon. Itse salilla käyminen ei tuota mitään ongelmia, koska tykkään liikkua, mutta entäs sen syömisen laita sitten.. Nooo, parhaani yritän ja saa nähdä mihin se riittää:) Tuntuu hassulta, että enää reilu kuukausi aikaa Seattlessa, mieluiten viettäisin vuoteni loppuun asti täällä kavereiden kanssa, mutta ei voi mitään, Berkeleyyn on mentävä. Eiköhän siitäkin silti selvitä, luulen, että kun sinne pääsen, niin alan vaan haaveilemaan ja odottamaan kotiinpääsyä :)

Tuntuu, että Suomessa alkaa kavereiden koulut olemaan loppusuoralla ja kesälomat/työt alkavat.. niin se kesä vaan tulee, Jeeee :) Vielä kun tietäis mitä sitä sitten elokuusta lähtien alkaa tekemään niin olisi toooosi kiva juttu.. mutta nyt en jaksa stressata mistään, vaan aion nauttia näistä ihanista aurinkopäivistä! Toivottavasti teillä on ihanat ilmat Suomessakin!

2 kommenttia:

  1. Ihan tiedoksesi, että täällä ei muuta kun sada vettä.. nyt ainakaan. :D mutta kiva että sulla on hienot ilmat siellä, saat vielä viimiset viikot nauttia niistä! :) niin odotan että nähdään!<3 -sal

    VastaaPoista
  2. voooi paska! :D kyllä se aurinko löytää vielä meidän rakkaan Porinkin. Mäkin odotan, että nähdään, NIIN kovasti! Ikävä!<3

    VastaaPoista