tiistai 10. toukokuuta 2011

Gasworks park

Mitä tänään tapahtui? Aamulla ja aamupäivällä oli tuttuun tapaan pilvistä ja harmaata, mutta O:n päiväunien aikaan tapahtui jotain käsittämätöntä.. nimittäin aurinko päätti tulla kyläilemään Seattleen! Us-ko-ma-ton-ta! No mitä me tehtiin loppupäivä, leikittiin puistossa, leikittiin takapihalla ja vielä illallisen jälkeenkin tehtiin kävelyretki Gasworks parkkiin, eli todellakin vietettiin kaikki mahdollinen aika ulkona. Voi kunpa ilmat jatkuisivat samanlaisina niin olisin eeerittäin iloinen! :)

Seuraavaksi kuvia Gasworks parkista:


Veljekset poseeraamassa.. tää pienempi kaveri ei tykkää olla valokuvissa, ei sitten yhtään.. oli aikamoinen työ saada edes yksi onnistunut kuva :D


Parikymmentä muutakin ihmistä oli päättänyt tulla nauttimaan auringosta ja kauniista maisemista..Jos kerrankin yrittäis edes näyttää normaalilta..Ollaan kyllä onnekkaita kun asutaan näin veden äärellä ja maisemat ovat näin huikeitaNiin mitä sille normaalille Tiialle tapahtui? Näihin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa tämä postaus.. Kello on pian kymmenen ja tämä tyttö lähtee nukkumaan, jotta jaksaa nousta aamulla lenkille! Hyvää yötä!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti