tiistai 24. toukokuuta 2011

Uusi lemppari!

Ajattelin vaan tulla kertomaan teille mun uudesta lemppari aamu-/väli-/ iltapalasta. Sehän siis on kreikkalaista jugurttia kera pakastemarjojen, tällä kertaa seassa mustikoita ja vadelmia..<3 Kerroin, että jenkeissä ei ole rahkaa (tai itse en ainakaan ole törmännyt) niin tämä on kyllä hyvä korvaamaan sen, maistuu meinaan ihan samalle :)

Siis hyvää, mutta myös terveellistä.. tämän kokoisessa annoksessa (purkillinen jugua + marjat) on ehkä noin 120 kaloria, eikä lainkaan rasvaa. Tätä voisi syödä vaikka päivittäin, namnam!!! Jos haluaa herkutella vielä vähän lisää voi sekaan laittaa mysliä.

Millä te tykkäätte herkutella? Jos mä saisin päättää ja pystyisin syömään mitä tahansa vetelisin vaan päivät suklaata ja kitkat patukoita, ihan ehdottomia suosikeita.. mutta öö.. ei tällä kropalla;)

3 kommenttia:

 1. Näyttää niin hyvältä! Minkä merkkistä toi jogurtti on?

  VastaaPoista
 2. hmmmmmm oonko vieläkää muistanu kattoo niit kitkattei tääl kaupas... EN :D katotaan kerkeenkö selvittää asiaa ennenku palaat suomeen :p

  VastaaPoista
 3. Tää ihana bloggeri nyt temppuilee, eikä anna mun kirjoittaa mun omilla tunnuksilla, mutta se on Fage:n greek streaned yougurt ja meillä on sitä ainakin tollasissa 170 gramman purkeissa, suosittelen lämpimästi :)

  Reetta: taitaa olla parempi että kysyn vaan suoraan meidän äidiltä, että myydäänkö niitä tukussa :D

  VastaaPoista