sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Weekend

Taas ollaan sunnuntaissa ja kello on ilta kymmenen.. mihin nää päivät oikeesti menee? Ajattelin muutamalla sanasella kertoa kuluneesta viikonlopusta, kun kerrankin oli ohjelmaa oikein kaikille kolmelle päivälle:)

Aloitetaan vaikka siitä, että nukuin torstain ja perjantain välisenä yönä huikeat 4 tuntia. Oltiin torstai illalla tyttöjen kanssa kahvilla ja tultiin aika myöhään kotiin, enkä vaan yksinkertaisesti saanut millään unta, ensimmäisen ja viimeisen kerran kun uskalsin katsoa kelloa, niin se näytti 3.30.. voi sitä ilon ja riemun määrää kun tajusin, että mulla on aikaa nukkua 4 tuntia, ei paljon naurattanut! Nähtiin muuten sillon torstaina oikeen action pätkä kun kahvilan viereiselle tielle kurvasi ainakin 20 poliisiautoa valot vilkkuen ja pillit huutaen. Kuulemma olivat saaneet puhelun, että joku ampuu siellä autoja, mutta ei siellä kyllä ketään ollut, eikä mitään tapahtunut :D No kumminkin nyt takaisin perjantaihin, päivä oli oikeasti ihan kamala; M itkeä pillitti heti koulusta ulos päästyään, muropaketista löytyi mato ja O:lle ei kelvannut illallinen! Siinä se silleen lyhykäisyydessään, niin ja mua jostain kumman syystä vähän väsytti:D Pojat meni nukkumaan ja tytöt tuli meille kunnes K tuli kotiin ja sitten me lähdettiin kotibileisiin, jotka olivat surkeimmat ja oudoimmat bileet IKINÄ! Enkä edes liiottele :D Kaikki ihmiset olivat niin pirun outoja ja niin pirun kännissä tai mahdollisesti jossain muissa aineissa, että me päätettiin aika nopeaan lähteä sieltä pois, tultiin sitten ihan vaan tähän meille nukkumaan.

Lauantai aamu alkoi sitten siinä 7.30 kun lapset heräsivät. Varotin kyllä tyttöjä jo etukäteen, että pojat eivät anna meidän sitten nukkua ja niinhän siinä kävi :D Makoiltiin sängyssä ja juteltiin ja kun perhe lähti ulos niin mentiin aamupalalle. Myöhemmin mentiin downtowniin katsomaan leffa Bridesmaides.. en tiedä onko se vielä Suomessa, mutta jos on menkää KATSOMAAN, se oli ihan huippu hauska ja naurettiin niiin paljon. Leffan jälkeen oli suuntana paikallisen futisjoukkueen Sounderssin peli, josta onkin alapuolella hieman kuvia:)

Näin hauskaa meillä oikeesti oli :D

Peli oli kyllä harvinaisen tylsä ja kun mä sanon, että futispeli on tylsä, niin sillon se oikeesti on tylsä! Odotin paljon parempaa peliä, siis pelillisesti, no tehtiin me sentään voittomaali ja pelin ainoa maali 90 peliminuutilla :D Pelin jälkeen tulin ihan vaan kotiin nukkumaan, olin niin poikki kun kahtena edellisenä yönä nukkunut yhteensä ehkä sen 8 tuntia.


Tänään heräsinkin sitten uuteen päivään 11 tunnin yöunien jälkeen, teki kyllä hyvää:) Makoilin rauhassa sängyssä koneen kanssa ja aloin laittamaan itseäni valmiiksi lounasta varten. Mentiin syömään yhtään kasvisruokaravintolaan ja oli kyllä tosi hyvää ruokaa :) Tänään tuli myös nähtyä taas lisää Seattlea, mm. Seattlen ranta, joka oli kyllä surkean pikkuinen verrattuna meidän ihanaan yytskään, mutta se oli kyllä ihan söpö ja idyllinen, en vaan ymmärrä miten sinne voi mahtua edes 10000 osa tästä määrästä ihmisiä:) Illallinen mentiin syömään thaimaalaiseen, eli vähän tälläinen ruokapainoitteinen päivä tänään, mutta pitäähän sunnuntaisin vähän nauttia!


P.s en ihmettele jos täällä ollaan ylipainoisia, futispelissäkin sai ilmaisia leivoksia ja tacoja.. omomomomomom :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti