torstai 5. toukokuuta 2011

Kuulumisia

Apua, aika menee liian nopeaan.. nyt on tullut pieni tunne mahanpohjaan, etten ehkä haluaisikaan lähteä 3 kuukauden päästä kotiin, koska täällä on niin kivaa! Nyt on jotenkin löytynyt hyvä tasapaino työnteolle ja vapaa-ajalle ja nautin melkein joka hetkestä täällä. Mutta älkää ystävät pelätkö, kyllä mä täältä tulen, heinäkuun lopulla nähdään! Ainahan tänne sitten pääsee myöhemmin takaisin, jos niin kova hinku on :D

Pari viime päivää on siis kulunut töitä tehden ja salilla käyden ja shoppaillen.. jälkimmäinen noista meni vähän yli, koska mun ei edes pitänyt ostaa mitään ja mukaan lähtikin 5 toppia/t-paitaa ja laukku, hupsiis! Ja koska viikonlopuksi on jo niin kivoja juttuja tiedossa, niin pitihän sitä varten ostaa myös uudet kengät :D Mä oon heittäytynyt ihan mahdottomaksi tällä viikolla, mutta hei, kerran sitä vaan vietetään vuosi jenkeissä, kyllä siitä nyt pitää nauttia ;)

Huomenna on jo perjantai, jonka vietän kyllä ihan töitä tehden ja poikkeuksellisesti teen tällä viikolla töitä myös lauantaina, mutta sekään ei haittaa, koska jostain kumman syystä extra raha on aina tarpeen ja lopetan työt jo 14.30, eli sen jälkeen voin sitten jo aloittaa viikonlopun riennot:) Odotan niin paljon viikonloppua, lauantaina tiedossa hyvää ruokaa ja seuraa ja sunnuntaina James Bluntin konsertti!! I'm happyy!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti