perjantai 25. maaliskuuta 2011

Allergy

Vanhana allergikkona mun pitäisi erottaa kyllä allergiaoireet flunssan oireista.. Nyt kumminkin automaattisesti ajattelin, että koska koko muulla perheellä on flunssa niin kai sitten minullakin. No eilisen päivän aikana tajusin, että tämä on kyllä allergiaa.. tai sitten mulla on molempia oireita samanaikaisesti. Olisi kyllä pitänyt niistä silmäoireista tajuta jo aikaisemmin, että nyt ei ole kaikki kyllä ihan kohdallaan. Eniten tässä harmittaa se, että oon vaan ottanut rauhallisesti, kun oikeesti olisin voinut mennä maanantaina kauppaan hakemaan allergialääkkeet ja elää elämääni ihan normaalisti mm. käymässä SALILLA!!! No, tänään kävin kumminkin hakemassa lääkkeet ja jälleen kerran, ne olivat n. 4 kertaa Suomen lääkkeitä kalliimmat, eli rakkaat zyrtecit, teidän olisi nyt parasta olla rahanne arvoisia! ;)

Matkalla kauppaan oli pakko vähän kuvailla.. uusi luontokuvaaja on löytynyt :D


täällä on nyt mielettömän kaunista kun kaikki puut kukkivat

siinä on punainen tupa ja sininen tupa ihan sovussa vierekkäin..

aurinkooo..


ruusupuu?
ihania kukkia..
lisää ihania kukkia..


ja tässä ilmeisesti puu, joka aiheuttaa allergiani.. kuki nopeasti kiitos! no ainakin se on kauniimpi kun koivu, joille olen Suomessa allerginen.. niin ja noita puita on täällä joka puolella, tämä kuva on meidän etupihalta
jälleen kerran meidän talon edestä avautuva maisema:)

Nyt olisi reilu tunti aikaa töiden alkuun.. tänään vuorossa työvuoro 13-22.00.. Se tarkoittaapi sitä, että mä saan taas kokkailla, toivottavasti meiltä löytyy jotain kivoja ruokavaihtoehtoja:) Tänään ihanaa on se, että paistaa aurinko, vaikka piti sataa koko päivä. Kai se sade sieltä sitten myöhemmin tulee. Niin ja viikonlopun suunnitelmista sen verran, että tänään ollaan ihan vaan kotona ja huomenna mä meen metsästämään uudestaan niitä balleriinoja, jos vaikka tällä kertaa onnistais:)

Ihanaa viikonloppua kaikille!<3

3 kommenttia:

  1. Hei kiitos viihdyttävästä ja rehellisestä blogista, tätä on oikeesti ilo lukee! Itse siis olen nyt syksyllä alottamassa tota hakemus-rumbaa au pairiksi ja sun blogi kyllä rehellisesti kertoo millasta se työ on. Totta kai se riippuu myös perheestä, mutta sä oot kirjottanu niin suoraan kaikesta ja oon jo nyt innoissani tulevasta au pair -vuodesta!(Ja samaistun sun urheilu hulluuteen, mun pitää varmaan kans tehä sitten jotain hulluja urheilusuunnitelmia, urheilu on vaan niin tärkeetä). Ehkä sitten myöhemmin laittelen jotain kysymyksiä, mutta jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  2. Paljon kiitoksia kuvakehuista ja myöskin erittäin paljon kiitoksia blogikehusta :)Joo, mähän kirjotan nimenomaan juuri siitä millaista elämä täällä on, ilman mitään sensuureja. Välillä ollaan huonoilla fiiliksillä ja välillä onnenkukkuloilla ja musta on tärkeää, että muutkin tietää, ettei tää elämä täällä aina ole mitään ruusuilla tanssimista. Ja autan erittäin mielelläni, jos tulee jotain kysymyksiä mieleen myöhemmin:) Tulipas tästä mielettömän hyvälle tuulelle, kun oli tullut näin kivoja kommentteja!

    VastaaPoista