maanantai 7. maaliskuuta 2011

New week

Se olis taas niin kun maanantai ja uus viikko lähti käyntiin. Tällä viikolla on luvassa aika normaalia työskenteleyä ja koulua + sunnuntaina on maaliskuun au pair tapaaminen, jollon mennään tutustumaan Seattlen yhdelle palolaitokselle. Ainut vähän erikoinen juttu tällä viikolla on se, että tää tulee olemaan mun viimeinen kouluviikko tänä vuonna!! Oon niin iloinen, että koulut on ohi ja saan vihdoin vähän aikaa itsellekkin (ainakin toivottavasti) :)

Täällä paistaa aina välillä aurinko, täällä ollaan pari astetta plussan puolella, täällä tuoksuu kevät!:)
On ollut nyt parina päivänä tosi ihanaa ilmaa ja siksi ollaankin lasten kanssa puistoiltu ahkerasti. Vaan eipä tää jatku tälläsenä, kun keskiviikolle luvattiin taas sadetta. Nyt alkais olla sille kevättakille käyttöä, en vaan tiedä, että mistä löytäisin sopivan kun rahaa ei kovin paljon tälle kuulle ole käytössä.. ihan vaan siksi, että pitäs ostaa lentoliput San Diegoon ja yks toinen vähän kalliimpi juttu mistä kirjottelen sitten myöhemmin:) Nii eli kai mä siellä H&M:llä taas menen käymään;)

Huomenna on tiedossa ensimmäinen viikkoraportti.. saa nähdä onko viikon aikana tapahtunut painossa minkäänlaisia muutoksia, mua vähän jännittää :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti