maanantai 21. maaliskuuta 2011

Getting sick

Tänään oli maailmankaikkeuden historian pisin maa-nan-tai! Hostäitini on kuumeessa, joten päivästä tuli vähän erilainen kun olin kuvitellut. Vein aamulla M:n kouluun ja sen jälkeen lähdettiin O:n kanssa ulkoilemaan, koska musta tuntui vaan liian oudolta hengata kotona, kun tiesin, että K on kotona. Aamulla puhuttiin, että ihme kun mä en ole tullut kipeäksi, kun koko muu perhe on ollut enemmän tai vähemmän flunssassa.. tästä kannatti tosiaan puhua ääneen, koska nyt on juurikin sellainen olo, että se flunssa löysi minutkin. Lisäksi mun silmillä on ollut tänään joku ongelma ja ne on kutissut koko päivän ja ne oli superüber punaiset, eli kai mä saan jonkun silmätulehduksen vielä kaupan päälle :D Eniten mua harmittaa, kun en päässyt salille.. ja, että tuli syötyä purkillinen cashew pähkinöitä, joten tän päivän kalorit on varmaaan joku + 1000000 :D

Tuntuu vähän hassulta ajatella, että tää mun perhe etsii tälläkin hetkellä nyt uutta aupairia. Tänään tuli juuri cultural carelta taas postissa lomakkeita ja ohjevihkosia. Vaikka mun kotiinlähtöön on vielä paljon aikaa, niin melkein 2/3 osaa tästä reissusta on jo takana, ei voi sanoa muuta, kun että aika menee uskomattoman nopeaan. Mun piti saada viikonloppuna tietoon jo alustava lähtöpäiväkin, mutta ainakaan toistaiseksi mulle ei olla vielä mitään ilmoitettu ja ehkä vielä hetken maltan odottaa ennen kun alan sitä itse kyselemään :) Yritän tosiaan päästä lähtemään paria viikkoa aikaisemmin, koska mulla on kotona niin paljon asioita, jotka pitäisi saada hoidettua ennen elokuuta, saa siis nähdä miten käy..

Hostäitini piti minulle tänään pitkän puheen, koska olen ostanut aika paljon omalla rahallani ruokaa ja hänenhän pitäisi ne kaikki maksaa.. mutta kun musta tuntuu, että täällä on kaikki niin kallista, että en kehtaa pyytää järkyttäviä määriä ruokaa + se on vaan niin paljon kivempaa käydä hakemassa ne itse kaupasta, kun odottaa monta päivää tilausten tuloa.. jos mun jotain tekee mieli, niin haluan sen yleensä heti, enkä jaksa odotella :D Ehkä mun nyt silti sitten tarvii muuttaa vähän tapojani.. ehkä..

Kello on yhdeksän ja mä olen aivan poikki, mut jotenkaan en malttaisi vielä mennä nukkumaan.. toivon tosiaan, että K voi huomenna paremmin ja, että mä voin paremmin.. on tullut meinaan niistettyä koko loppuilta ja luultavasti tää on vasta mun flunssan alku.. damn it! Mä en millään jaksais olla kipeenä, haluisin nyt vaan yrittää saada itteeni johonkin kuntoon, mutta toisaalta onhan mulla tässä vielä aikaakin:) Kipeenä ei ainakaan kannata mitään tehdä, se on tullut tässä vuosien aikana opittua..mutta nyt toivottelen hyvää yötä tai hyvää huomenta, jos lueskelette sieltä Suomesta päin :)

2 kommenttia:

  1. Nyt on hyvä mennä nukkumaan ku on lukenut sun blogin.. niinku monena muunakin iltana. Hyvää yötä muru ja mukavaa päivän jatkoa!..heinäkuuta odotellessa!! <3 -sal

    VastaaPoista
  2. voi ihanuus<3 kova ikävä teitä kaikkia! ja todellakin, heinäkuuta odotellessa:)

    VastaaPoista