sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Hangover

Hellou.. Eilis yön muistikuvat jostain kumman syystä hieman pätkivät, lieneekö syy sitten tyhjentämässämme vodkapullossa vai jatkoista, jossa pojat kantoivat drinkkejä pöytään siihen tahtiin kun jaksoimme juoda.. no anyway, lopputulos oli melkoisen nolo, säälittävä ja teinimäinen = SAMMUIN sohvalle! Kuitenkin kaiken kaikkiaan ihan mielettömän hauska ilta, tanssittiin raivokkaasti lähes koko yö, tutustuttiin uusiin ihmisiin ja törmättiin jopa tuttuihin au paireihinkin, täytyy vaan ihmetellä miten pieni paikka tää oikeen on ;)

Törmättiin kotiinlähtiessä mielettömän mukavaan poikaporukkaan ja juteltiin heidän kanssaan pitkä tovi ja päätettiinkin sitten lähteä jatkoille.. Oli aika siistit jatkot, sillä menimme heidän ystävänsä suljetuun baariin ja siellä saatiin sitten tilailla mitä huvittaa, pojat maksoi kaikki juomat:) Mä olisin kyllä fiksuna voinut olla juomatta yhtään mitään ja viimeistäänkin olisin voinut lopettaa niiden jägermeister shottien jälkeen, mutta ahne on ahne ja ahneella on paskainen loppu, siitä ahneudesta ollaankin sitten kärsitty tää päivä :D

Julkaisukelpoista kuvamateriaalia ei ainakaan minun kamerastani löydy ja illan loppukuvat ovat todella hämäriä.. ilmeisesti kamerani on ollut samoilla aaltopituuksilla mun sen hetken olotilan kanssa :D Nyt haluisin metsästää jostain yhden eilisen kaverin numeron ja kiittää häntä koska:

a) kaveri osti mulle hot dogin
b) kaveri maksoi mun juomat
c) kaveri piti musta huolta koko illan, kun en jostain kumman syystä itse siihen pystynyt

hmm.. numeroa tosin saattaa olla aika vaikea löytää, koska en muista edes kaverin nimeä :D

Olen viettänyt tänään aivan koko päivän sängyssäni, jutellen kavereiden kanssa, katsoen greyta.. jaksoin nousta JO kello 19 suihkuun.. Älkää ottako musta mallia.. juokaa alkoholia kohtuudella, aamen !

1 kommentti: