torstai 10. maaliskuuta 2011

Last school day!

It's over, finito!!! Tänään tosiaan oli mun viimeinen koulupäivä ja oon kyllä jos totta puhutaan niin todella helpottunut. Ei enää juoksemista suoraan työpäivän päätyttyä bussipysäkille, jossa saa todeta, että kiva kun juoksin kun bussi on taas 20 minuuttia myöhässä. Vaikka opettajaa ei kiinnostanut meninkö tunnille myöhässä vai en, minua se kiinnosti ja ärsytti suunnattomasti kun kaksi kertaa viikossa meni kolme tuntia pelkkiin koulureissuihin. Olihan tossa kurssissa hyväkin puoli nimittäin se, että tuli ainakin pakosta treenattua kaksi kertaa viikossa. Nyt tarvii vaan alkaa sitten omatoimisesti työpäivän jälkeen mennä vaikka lenkille, jonka voi suorittaa tunnissa.. ei tarvita enää sitä kolmea tuntia. Ai kamala, kun mulle tulee paljon omaa aikaa, mitähän mahdan lainkaan keksiä ;D Mutta joo, hyvillä fiiliksillä voi nyt jatkaa tätä viikkoa ja ihan pian on jo viikonloppukin, jeee!!!

P.s kaksi viikkoa suklaalakkoa takana!

2 kommenttia:

  1. Saitko koulun kautta paljon ystäviä?
    ja onko siellä mahdollisuus tutustua paljoo uusiin ihmisiin, muutakuin niihin jotka on myös Au Paireja, koska jos suurin osa päivästä menee työntekemiseen? :) hehe tää on nyt vähän kummallinen kysymys, but oh well :D

    VastaaPoista
  2. koulun kautta tutustuin lähinnä vain muihin au paireihin, koska ensimmäinen kurssini oli esl eli englantia toisena kielenä puhuville ja ryhmämme oli lähestulkoon täynnä au paireja. toisena kurssina mulla oli liikuntaa, joka oli sitten taas täynnä melko iäkkäitä ihmisiä ja au paireja, eikä siellä kauheasti pystynyt toisiin tutustumaan kun koko ajan piti keskittyä omaan tekemiseen:) mutta varmasti voit saada myös ystäviä koulusta, riippuu siitä mitä kursseja valitset.

    VastaaPoista