torstai 3. maaliskuuta 2011

Let's Zumba!

Kuten ehkä otsikosta voi päätellä olin eilen ekaa kertaa jenkki-zumbassa, wuhuu! Isoäiti C tuli meille iltapäivällä, joten sain lopettaa työt aikaisemmin ja pääsin kerrankin kokeilemaan kuinka kyseinen homma toimii täällä päin. Fiilis oli mahtava, koska en muista koska olen viimeksi päässyt tanssimaan yhtään mitään ja kyllä hikikin lensi. Pieniä miinuksia kumminkin löytyi myös, nimittäin täällä ohjaaja ei käyttänyt mikkiä, eikä juurikaan muutenkaan puhunut yhtään mitään, eli ekakertalaisena piti sitten vaan haukkana seurata edessä olevien askelia. Lisäksi täällä ei ole ohjaajille mitään korokkeita, joten en juurikaan edes nähnyt koko tunnin aikana ohjaajaa :D No kumminkin kokemus oli mieluinen ja kaloreita paloi. Välillä vähän kyllä nauratti, kun soi sama musiikki kun Suomen zumba tunneilla ja liikkeet nyt perjaatteessa on ihan samoja. Harmi kun en pääse zumbailemaan toistamiseen, se kun aina alkaa kun minä vielä yleensä työskentelen.

Lähtiessäni salilta vastaanotossa oli töissä sama poika, jonka kanssa asioin silloin kun liityin salille. Hän kyseli vähän alkufiiliksiä ja oonko tykännyt ryhmäliikuntatunneista (enpä kehdannut sanoa, että olin vasta ekaa kertaa kokeilemassa) ja salista ylipäätään. Eniten mua nauratti, kun kaveri kysy, että onko täällä tarpeeksi puhdasta? Hänellä kun kuulemma tulee mieleen, että Suomessa kaikki on super puhdasta ja siistiä :D Ja se on kyllä totta, että Suomessa salit, tai ainakin se missä mä käyn on paljon siistimmässä kunnossa, mutta eipä noita saleja nyt muutenkaan voi verrata keskenään :D Sanoin vaan, että kaikki on hyvin ja tää on oikeen söpö ja pieni paikka. Nii ja lisäksi hän kertoi, että mun pitää ehdottomasti kokeilla Cardio Kickbox- tuntia, joka on suosituin ryhmäliikuntatunti koko salilla. Kattelin, että se menee keskiviikkosin just sopivaan aikaan, että ehdin jos lähden heti töiden jälkeen, eli sitä sitten varmaan kokeillaan ens keskiviikkona :)


Saleilun ja Zumbailun jälkeen maistui lohi & salaatti lautanen:)

P.s viikko ilman suklaata takana!:)

2 kommenttia:

  1. Sillon kun porihallilla oli se joku puolalainen (?) tätsä vetääs superrrzumbaa ni ei kans pahemmi puhunu eikä tainnu käyttää kai mikkiäkään, näytti käsimerkeillä aina vaan mihin suuntaa ja kui paljon :) oliha se vähä outoo mut toisaalta kyl myös kivaa! ps sun ruoka näyttää hiuka hyvältä!!!

    VastaaPoista
  2. joo oli kyllä outoa, mut kyllä siihen sit lopputunnista tottui! kiva vaan ku ne kaikki muut oli just käyny siellä jo monen monta kertaa, niin ne veti ehkä inan paremmin;) hih, kiitos. olin ihan fiiliksissä kalasta, ei oo tullu täällä kovin montaa kertaa syötyä:)

    VastaaPoista