keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

It have to stop right now!

Voi olla vähän tylsää lukea näitä mun kuntoilupostauksia koko ajan, mutta tällä hetkellä en paljon muuta tee kun töitä ja urheilen, nii ja tietty syön, etten vaan vahingossakaan pääsis mihinkään kuntoon. Nii mutta siis piti sanomani, että vaikka en ulkoisesti tai painon myötä ole vielä laisinkaan tyytyväinen, niin yksi asia mihin olen tyytyväinen on se, että kunto on ainakin vähän parantunut. Juoksin tänään reilun 7 kilsan lenkin ilman minkäänlaisia ongelmia ja sen jälkeen olin super tyytyväinen itseeni:) Sen jälkeen myös päätin, että huomisesta lähtien aloitan lakon, joka tarkoittaa, että O:n päiväunien aikana mulla ei ole enää mitään asiaa keittiöön. Syön varmaan oikeesti sen kahden tunnin aikana 3/4 osaa päivän aikana saamistani kaloreista, eikä mulla ees ole koskaan nälkä, vaan siitä on tullut vaan tapa, että kun toinen menee nukkumaan niin mä mussutan sen aikana kaikkea mahdollista, mitä en muuten voisi lasten edessä syödä. Ainut asia mitä voin tehdä on juoda teetä ja that's it!!! Aamen!

Tänään oli muuten kiva päivä, aurinko paistoi ja mentiin puistoilemaan. Puiston jälkeen käytiin kaupassa, josta ostin vihreetä teetä ja Wasan näkkäriä<3 Ja sitten käytiin vielä kirjastossa hakemassa uusia kirjoja. Muutenkin koko loppupäivä meni melko rennoissa tunnelmissa.. Huomenna alotan työt aikasemmin kun yleensä ja vien molemmat pojat kouluun ja suuntaan varmaan hetkeksi salille.. Lopetan työt aikasemmin kun yleensä, eli illaksi pitäs keksiä jotain kivaa, varsinkin kun täällä juhlistetaan pyhän patrikin päivää, joka on aika iso juttu täällä.. nii ja kuulemma pitäis pukeutua vihreään, mut mulla ei oikeesti ole täällä yhtään vihreetä vaatekappaletta, enkä mä enää ehdi ostoksillekkaan :D Voi siis olla, että huomenna tieni vie irkkububiin.. siitä sitten myöhemmin lisää :)

3 kommenttia:

  1. Millasta siellä on olla ? :) Oon myös miettiny, että eikö se matkustaminen yksin siellä oo jotenkin hankalaa tai mitää? Mä epäröin jo tarpeeks suomen lentokentällä löydänkö oikeeseen lentokoneeseen tms niin... :D oon tässä lukenu melkeen sun blogin läpi parissa päivässä, sillä itsekkin oon aatellu matkaan lähtemistä, tänään haastattelu =)

    VastaaPoista
  2. millasta täällä on olla: heitit aika pahan :D täällä on kivaa, hauskaa, jännittävää, kamalaa, tylsää, pelottavaa, ahdistavaa.. täällä jos missä oon käynyt kaikki eri tuntemukset läpi, mutta pääasiallisestihan täällä on oikeen hauskaa ja viihdyn täällä hyvin, muutenhan olisin lähtenyt jo aikoja sitten kotiin! :)matkustin täällä ihan ekaa kertaa yksin ja matkustaminen on sujunut tosi hyvin, tuntuu, että täällä pärjään missä vaan ja oon myös lentänyt monta kertaa yksin lapsien kanssa! Lupaan sulle, että tuut pärjäämään hyvin ja aina voi kysyä muilta apua jos jotain ongelmia tulee. P.s toivottavasti haastattelu meni hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Okei :) Kuulostaa ihan lupaavalta! Ja haastattelu meni hyvin, pääsin ohjelmaan mukaan =) Tosin lähden vasta reilun vuoden päästä kunhan ensin valmistun koulusta täällä Suomessa. (kesäkuussa 2012 ois tarkoitus lähtee) mutta kiitos, toi oikeesti helpotti että on helppo matkustaa :)

    VastaaPoista