tiistai 8. maaliskuuta 2011

Weekly report 1

Noniiin, nyt on sitten aika kertoa fiiliksiä ja tuloksia ekan viikon jälkeen. Ensimmäiseksi voin sanoa, että viime viikolla tuli liikuttua ihan hirveästi, tein joka päivä jotain ja voin kertoa, että jatkossa se ei tule olemaan töiden vuoksi mahdollista (harmi).

Joka tapauksessa fiilikset on olleet tosi hyvät ja mä nautin urheilemisesta mielettömän paljon, myös ruokapuolella ollaan onnistuttu melkoisen hyvin, herkuttelut on ollut aika minimissä ja suklaata ei ole syöty YHTÄÄN! Tää ruokajuttu on kyllä sinänsä vähän hankala, kun perjaatteessa pitäis syödä sitä mitä kaapista löytyy, tietty saan itsekin pyytää jotain mitä haluan syödä, mutta jos olisin kotona, jääkaappini sisältö olisi ihan erilainen:D Ja lisäksi täällä syödään hirveen vähän lihaa, eli pääasiassa ruoan pääpaino on riisi/pasta/peruna linjalla ja niitä mä oon sitten taas yrittänyt nyt vältellä. Eli siis välillä on vaikeuksia löytää ruokaa, jota haluaisin syödä ja joka olisi terveellistä. Itse ostinkin viime viikon aikana mm. jauhelihaa, jogurttia, appelssiineja ja mansikoita, mutta en kovin mielellään käytä rahojani ruokaan ja sitä paitsi kaikki terveellinen täällä on ihan hullun kallista, mutta sitten taas saat ostettua paketillisen donitseja kolmella dollarilla.. menee vähän jotenkin hullunkurisesti nää jutut täällä.

No kumminkin näin viikon jälkeen voin ilokseni kertoa, että painoa oli tippunut -1kg (jos tohon meidän vaakaan on luottamista) ja ton hullun treenauksen jälkeen olen erittäin tyytyväinen tulokseen ja tiedän, että jatkossa lukemat ei tule olemaan enää noin suuria. Tää antoi kumminkin hyvän alkusysäyksen ja saa mut ehdottomasti jatkamaan samalla linjalla:)

Olen tooodella tyytyväinen ja katson peiliinkin jo vähän iloisemmalla ilmeellä. Niitä lempifarkkuja en tosin uskalla vielä edes kokeilla;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti