lauantai 26. maaliskuuta 2011

My Saturday

Heissan ihanaiset! Täällä alkaa olla lauantai ilta lopuillaan ja tämä tyttö on aiiivan poikki. Vietettiin sellaset 6 tuntia aikaa kierrellen downtownia ystäväni J:n kanssa. Oli niin ihanaa nähdä hänet pitkästä aikaa ja ihan yksin, sillä yleensä näen aina hänet toisten saksalaisten kanssa ja silloin se puhe harmittavan usein vaihtuu englannista saksaan, josta minä taas en juurikaan mitään ymmärrä.Tänään sain puhua kumminkin koko päivän englantia ja se oli hirmuisen kivaa.

Aamulla/aamupäivällä menin pitkästä aikaa salille ja kyllä huomasi, että oli ollut viikon tauko, meinasin kuolla juoksumatolle, mutta kyllä mä sen tunnin siinä taas sinnittelin..ja huomenna uudestaan:) Niinhän se nyt sitten on, että ei mulla mitään flunssaa ole, vaan perus siitepölyallergia, mutta todellakin parempi näin ja toivon, että ei tarvi syödä noita allergialääkkeitä pitkään, olo kun tuntuu koko ajan melko väsyneeltä..

Seuraavaksi kumminkin kuvia tän päivän ostoksista:)Okei, mähän en oikeesti ees käytä koskaan kynsilakkaa, joten miksi ihmeessä ostin tänään niitä 4? Noo, ensinnäkin yritin kovasti etsiä sellasta vaaleanruskeaa/nuden väristä lakkaa, joka oli kovin hankala tehtävä. Toi eka vasemmalta oli lähin minkä löysin edes vähän sinnepäin ja toka vasemmalta tarttui mukaan, koska se maksoi huikeat 70 senttiä. Noo.. jatkoimme putiikeissa kiertelyä ja sieltä se löytyi, se täydellisen värinen kynsilakka, jonka kiikutin saman tien kassalle.. kassalta kumminkin ilmoitettiin, että hei saat kaksi lakkaa 2:lla dollarilla, no sitten lähdettiin hakemaan toinen. Tästä syystä mulla on nyt sitten 4 uuttaa kynsilakkaa, mut hei mä tykkään niistä kaikista. Nii ja toi kolmas näyttää erittäin makeelta, lakkasin sillä juuri kynteni;)


Uudet balleriinat.. en mä kyllä ihan tälläsiä lähtenyt hakemaan, mutta kun ne oli niiiin halvat..;)Uusi käsirasva, koska herra korean antama käsirasva ikävä kyllä loppui :D


Boyfriend malliset farkut henkka maukalta.. mä vaan tykästyin niihin kovasti :)


Ja ainiin, J näytti mulle ihan mahtavan paikan, josta saa ostettua kaikkia ihania merkkituotteita halvemmalla.. arvatkaa olinko koluumassa siellä ekana Niken vaatteita.. sinne menee sitten seuraava palkka ;)


Että sellanen päivä täällä tänään.. Toivottavasti teillä oli ihana lauantai.. Nauttikaa kellojensiirron tuomasta lisävalosta, se oikeesti piristää niin paljon mieltä:)

2 kommenttia:

  1. Seuraan tätä blogia päivittäin (ensimmäisenä kun avaan koneen tuun tarkistaa tän ja pari muuta blogia josko ois uus postaus tullu!) mut jostain syystä unohdan aina kommentoida :D Noi ballerinat näyttää ihan sikakivoille :> Mä muuten oon miettiny et jos joutuu lähtemään ruokakauppaan (niinku et hakee koko perheelle vaikka viikoks ne ruat), niin pitääkö ne ostokset maksaa omilla rahoilla vai antaako hostit mukaa sen rahan sulle? :'D Ja sulla kun on tommoset nuoret pojat siellä vahdittavana, niin saako ne hirveästi uhmakohtauksia? Tai onko se semmosta tappelemista ja yhteenottamista arkipäiväisistä asioista? (Jokaisellahan niitä hyviä ja huonoja päiviä on mutta meinaan yleisesti, onko päivittäistä tms) :) Ja kun mä tossa eilen taas netissä törmäsin näihin amerikan huonoihin asioihin (kun näitä lapsia katoaa kaduilta, kouluista yms.) niin onko siellä mitenkään turvaton olo koskaan? Tota rupesin eilen miettimään, kun media antaa tietenkin vaan sen ruusuisen puolen nähtäväksi. Sori jos kyselen liikaa mut mulla sattuu olee näitä kysymyksiä vaikka millä mitalla! :D

    VastaaPoista
  2. Hei, ens mä tahon kans sinne merkkivaatekauppaan sun kaa!! Ilmota mulle kun oot menossa (:

    VastaaPoista