maanantai 21. helmikuuta 2011

Basketball game

Eilen illallispöydän keskustelujen lomassa sain kutsun lähteä katsomaan Berkeleyn yliopiston koripallo-otteulua K:n isän kanssa, suurena penkkiurheilufanina päätin tietenkin lähteä mukaan, vaikka olinkin ihan poikki viikolopun rientojen jälkeen. Kaiken lisäksi T vielä maksoi lippuni, 35$, josta olin kyllä vähän nolona, mutta mitäs siinä sitten teet kun toinen kieltäytyy ottamasta rahaa vastaan.


Kuvat on melko huonolaatuisia, koska mulla oli vaan pikkukamera mukana ja istuttiin ylhäällä melko kaukana kentästä..

Vähän erilaista meininkiä, kun meillä päin.. tai no Porissa nyt ei ees ole yhtään kunnon koripallojoukkuetta, mutta enpä usko, että missään päin Suomea peleissä näyttä tältä

Aivan mahtava tunnelma, ihmiset tosiaan kannustivat sitä omaa joukkuettaan.. Lisäksi siellä oli yliopiston orkesteri soittamassa live-musiikkia, sekä tietysti perinteikkäät jenkki-cheerleaderit hyppimässä huiskujensa kanssa :D Peli kuvattiin myös televisioon, joten mainostaukojen vuoksi pidettiin kokoajan time-outteja, jonka vuoksi peli tuntui kestävän ikuisuuden..
Puoliajalla nähtiin mielettömän lahjakkaita hip hop tanssijoita, (josta ei valitettavasti ole kuvia) nuorin tanssija oli varmaan n. 3- vuotias ja kyseinen tyttö oli mielettömän hurmaava ja talenttia löytyi.

Ennen peliin menemistä T sanoi, että vastustaja on paljon parempi kuin meidän joukkue ja voi olla, että pelistä tulee aika surullinen.. mutta toisin kävi.. ME voitettiin!!! Tiukkaa taistoa koko peli ja mentiin jopa 5 minuutin jatkoajalle, koska varsinaisella peliajalla tulos oli tasan 70-70. Loppujen lopuksi voitettiin kumminkin 5 pisteellä (huomatkaa puhun jo kun omasta joukkeestani:D).

Oli kyllä mielettömän ihana kokemus ja vaikka peli oli välillä aika katastrofaalista ja molemmat joukkueet tekivät kasoittan virheitä, oli hauskaa silti katsella peliä ja seurailla joukkueiden parhaimpia pelaajia..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti