sunnuntai 6. helmikuuta 2011

going out was the perfect way to forget work and all the worries

Yksi viikko taas melkein ohitse, kamalaa kun aika menee niin nopeaan, vaikka toisaalta odotan myös kotiinkin pääsyä, koska siellä tapahtuu tällä hetkellä paljon kivoja asioita:)

Eilinen päivä tai siis yö oli ihan huippu. Istuskeltiin iltaa ensin M:n kanssa tässä meillä ja sitten suunnattiin bussilla kohti downtownia. Oli hassua mennä baariin jo kympin maissa, mut mitä muutakaan sitä voi kun paikka menee jo kahden maissa kiinni. Tanssittiin, juotiin ja juteltiin ihmisten kanssa, rakastan kun ihmiset on täällä niin avoimia ja ne tulee juttelemaan ihan niitä näitä:) Kahden maissa otettiin taksi kotiin ja tänään ei ollut edes lainkaan krapulaa, jee.. jotain hyötyä vissiin siitäkin, kun menee "ajoissa" nukkumaan!:) Tuntuu hassulta, että oon ollut täällä puol vuotta ja eilen oli oikeesti ensimmäinen kerta kun kävin kunnolla ulkona ja se teki kyllä tosi hyvää.. ehkä tarvii mennä taas uudelleen ens viikonloppuna;)

Tänään oon maannut lähestulkoon koko päivän mun sängyssä ja katsellut greyn anatomian 3 tuotantokautta. Ihanaa tällänen laiskottelu ja rentoilu, jaksaa sitten taas tehdä töitä ens viikon:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti