keskiviikko 9. helmikuuta 2011

It's a beautiful day

Ilokseni voin kertoa, että olen päässyt jo eroon suurimmasta vitutukseta/masennuksesta. Siihen on ehkä vaikuttanut tämä ihana aurinkoinen ilma, josta olen päässyt nyt harvinaisen usein nauttimaan:)

Kävelymatka kerhoon/kirjastoon voi alkaa


Oon niin fiiliksissä aina kun aurinko paistaa, tulee niin ihanan keväinen olo ja täällä on ihan kevään näköstäkin jo. Eilen tosin liikunnanohjaajamme sanoi, että tänne olisi luvattu vielä loppu helmikuulle lunta, eiiiii!!! Tosin mulle on ihan sama, koska mä lennän 18 päivä San Fransiscoon ja pysyn melkein koko loppu kuun siellä.

Oli pakko ottaa kuva, koska musta tää on niin JENKKI, coca cola enjoyyyy!!!


Tää kuva on otettu suoraan meidän talon edestä. Näkymä tosiaan suoraan järvelle ja tuolla taustalla häämöttää downtown.

Eililsestä päivästä ei oo oikeen muuta kerrottavaa, muuta kun, että olin salilla, tein pari tuntia töitä ja riensin kouluun. Tänään tosiaan oltiin kerhoilemassa ja oli kivaa päästä puhumaan taas Suomea:) 4 tuntia töitä jäljellä, jonka jälkeen meille tulee taas illallisvieraita se 20 henkilöä, taidan siis paeta melua karkuun salille. Niin ja tänään mun pitäisi vihdoin saada tietää, että mitä mun pitäisi siitä salista sitten alkaa oikeen maksamaan..

3 kommenttia:

  1. Vitsi siellä näyttää jo niin keväälle! Täältäkin sais toi lumi lähtee meneen ja kevät ja lämpö tulla! =)

    VastaaPoista
  2. Munkin piti lähteä Jenkkeihin aupairiksi mutta sitten viime hetkellä päätin olla tylsä ja alkaa opiskella. :D Ihanaa että esim. sinä olet saanut aikaiseksi lähteä!

    VastaaPoista
  3. Joo oon kyllä ihan tyytyväinen tähän ratkaisuun ja toivon, että saan kanssa tän vuoden jälkeen nopeesti sitten alotettua opiskelut, mä kun oon jo niin vanha;)

    VastaaPoista