lauantai 26. helmikuuta 2011

Shopping, shopping

Tänään olikin sitten aika viedä lapset San Fransiscoon isän luokse viettämään viikonloppua. Matkalla takaisin kotiin poikkesin downtowniin, ajatuksena oli mennä etsimään uusi urheilutoppi.. vaan kuinkas tässä taas kävikään :D

Koska en löytänyt toppia, joka olisi vastannut täysin mun mielikuvaa päätin sitten käydä "katselemassa" vähän muita kauppoja.. ja mitä löysinkään, ihanat GUESSIN korkkarit, korkeat korot, ruskeaa nahkaa. Voin laittaa niistä kuvan kun pääsen kotiin paremman kamerani ääreen. Kokeilin myös ihania Michael Korssin kenkiä, mutta valitettavasti (onneksi) ne olivat inan liian kapeat leveälle lättäjalalleni :D Lisäksi ostin laukun, mutta se oli oikeesti ihan tarpeellinen ostos, koska mulla ei juurikaan ole täällä laukkuja. Merkkinä on Etienne Aigner, täysin tuntematon merkki mulle, mutta aivan ihania laukkuja, ja nyt voin sanoa, että mulla on ihka oikea ensimmäinen merkkilaukku;)

Metrolta kotiin kävellessäni piti poiketa vielä Berkeleyn loistavassa kirjakaupassa, jossa kaikki kirjat ovat puoleen hintaan. Sieltä sitten nappasin mukaani 3 sisustusaiheista kirjaa. Pakko oli ostaa, kun oli niin halpoja:D Ei kai, ensisilmäyksen jälkeen kirjat myös vaikuttavat hyviltä ja niissä on paljon ihania fiilistelykuvia. Kotiin palattuani aloin hiukan naureskelemaan, kun näin huoneessani lojuvan tavaramäärän ja kun se matkalaukku oli melkosen täynnä jo kun tulin tänne. Onneksi C lupasi, että voin ottaa häneltä toisen laukun lainaan kotiin mennessä ja hän saa sen sitten jo takaisin heti ensi viikolla, kun tulee vierailemaan Seattleen:)

Näinpä sain San Fransiscon reissun aikana tilini melkolailla tyhjäksi, mutta aika paljon olen myös saanut tavaraa ja vielä merkkitavaraa kulutettuun rahaan nähden. Nyt alkaa rahansäästöt San Diegon lentolippuja varten.. En malta odottaa, että pääsisin sinne.. hih:)

3 kommenttia:

 1. oi kuulostaa aika huonolta noi ostokset!! like it!

  VastaaPoista
 2. heeei luin just sun koko blogin ! tosi kiva oikeesti tää ! :) oon ite aikeis mennä amerikkaan au pairiks lukion jälkee ni on tosi kiva, et joku kirjottelee tääl ni saa vähän parempaa kuvaa millast se sitte on : )
  jos sul on aikaaa, ni mua kiinnostais se koulunkäynti , tai siis käytkö sä ollenkaaa koulussa ;o

  VastaaPoista
 3. hahaa, kiitos Reetta, mäkin tykkään ;)

  Ihanaa Heidi, että tykkäät. On aina kivempaa kirjoitella, kun tietää, että joku käy tätä lukemassa ja vielä ihanampaa on saada lukijoilta kommentteja, oli ne sitten hyviä tai huonoja:)
  Siitä koulusta sen verran, että jos tulet tänne Cultural Caren kautta, pitää sinun vuoden aikana opiskella 6 opintopistettä. Itse otin syksyllä ESL eli english for second language kurssin ja nyt tänä vuonna käyn TBC= total body conditioning kurssilla, joka on siis ihan liikuntakurssi:) Se tosin loppuu maaliskuun puolessa välissä, eli ei täällä koko vuotta tarvitse koulussa istua. Noi kurssit, jotka mä oon valinnut on ihan paikallisia College-kursseja ja maksavat sen parisataa dollaria kappale, perhehän siis antaa opiskeluja varten 500$. Cultural caren opiskeluissa on mielestäni se hyvä puoli, että voit opiskella mitä tahansa ainetta haluat. Tiedän täältä myös Suomalaisia au paireja, jotka ovat tulleet eri järjestön kautta ja he voivat ottaa vain ja ainoastaan kursseja, jotka liittyvät englannin kieleen tai historiaan.

  Toivottavasti tästä nyt oli jotain apua ja kysy ihmeessä lisää jos tulee jotain mieleen :)

  VastaaPoista