maanantai 14. helmikuuta 2011

Valentine's Day

Ystävänpäivä, Amerikkalaisten romanttisin päivä.. kaupat ovat pullollaan sydämen muotoisia kaasuilmapalloja, sekä sydämen muotoisia sulkaarasioita. Miehet kävelevät kaduilla isojen kukkapuskien kanssa vieden niitä omille rakkailleen.. Miten minä vietin tätä kuuluisaa ystävänpäivää? Hmm.. no tietenkin tekemällä 13 tuntisen työpäivän kauheissa kivuissa, sekä kävelemällä kaatosateessa rattaiden kanssa kauppaan, vain ja ainoastaan koska olin luvannut M:lle, että ystävänpäivänä meillä tulee olemaan yllätysjälkkärit. Hahaa, ei kai, ei tää päivä nyt oikeesti niin paha ollut miltä se kuulostaa, mutta se oli kyllä ihan normaali työpäivä. Päivä päivien joukossa..

Tässä oli nyt sitten meidän jälkkärit double chocolate muffins.. tietää kyllä ketä on nää valinnut:D Ja voin kertoa, että tollasen syömisen jälkeen tuli hippasen huono olo

Askartelin mun perheelle "hienot" sydänkortit

Huomenna pääsee tämä tyttö lääkäriin ja toivon, että he voivat tehdä edes jotain parantaakseni oloani. Pääni saattaa räjähtää millä sekunnilla hyvänsä.. Voin sitten huomenna kirjoitella kuinka tyhjäksi sain tilini apteekissa käymisen jälkeen, hih. No, vakuutus korvaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti