lauantai 26. helmikuuta 2011

I don't wanna go back to Seattle

Yhyy, mä en halua lähteä huomenna takasin kotiin.. masentaa mennä takasin sinne kylmään, sateiseen, harmaaseen kaupunkiin ja toivon todella, että siellä ei ole yhtään lunta kun sinne päästään. Toisaalta on ihan kiva päästä omaan huoneeseen ja lopettaa taas tää matkalaukkuelämä, mutta mä niin rakastan tätä aurinkoa ja tätä koko kaupunkia. Voisin vaan kävellä päivät pitkät pitkin Berkeleyn katuja, täällä on niin mielettömät maisemat ja ihania taloja.


kattokaa nyt näitä ihania taloja..

..ja maisemia

Tonne kun joskus pääsisin..


Jenkkiliput liehuvat joka puolella
A-a-aurinkooo..<3

Toivottavasti lentomatka menee huomenna ilman mitään ongelmia ja pojat ois hyvällä tuulella.. katotaan vaan kun kirjotin tän tänne, niin varmaan ne kiukkuilee koko matkan tai sitten lento on myöhässä :D

Nii ja jouduin tosiaan ottamaan yhden extra kassin, että sain kaikki tavarani pakattua, upsiiis..

3 kommenttia:

  1. oiii vitsi ihanan näköstä !! olispa suomessaki tollasta :)saitko muuten ite vaikuuttaaa kuinka paljon siihen , mihin päin Amerikkaa menit? (:

    VastaaPoista
  2. eikö ole :) no enpä ihan hirveesti saanut/halunnut itse vaikuttaa, menin sillä linjauksella, että kunhan löytyy sopiva perhe, niin se on se tärkein juttu. vaikka olishan se ollut siistiä viettää vuosi jossain ihanassa lämpimässä:)

    VastaaPoista
  3. okeei, kiiitti tosi paljon ku vastailet mun kysymyksiiin :)

    VastaaPoista