keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Herkuttelu keskiviikko

Täällä sitä taas kirjoitellaan.. väsyneenä ja noin viisi kiloa lihavempana tämän päivän tai oikeestaan koko tän viikon syömisten jälkeen. Otteeni on jälleen lipsunut pahoin, mutta annettakoon se anteeksi, koska minulla on ainutlaatuinen ja harvinainen viikko menossa. Lupaan ja vannon, että sunnuntaina palaan takaisin ruotuun. Autattehan te minua, jos en itse pysty, joooko?

Hihihiii.. täällä tulleet kilot alkavat näkyä jo lievän pallomaisena naamana (0ikeesti ei naurata)

Oltiin aamulla R:n ja O:n kanssa kirjastossa ja oisin halunnut lainata ekan Harry Potterin, koska en kyseisiä kirjoja ole lukenut.. mut ei sieltä löytynyt kun kakkonen ja kolmonen.. tarvii siis mennä joku toinen päivä metsästämään kirjaa uudestaan:)

Matkalla kotiin haettiin Wallingfordin parhaasta cupcake-paikasta parit ihanat luomukset, jotka nautittiin teen kera O:n mennessä päiväunille.

vanilja cupcake suklaakuorrutuksella ja suklaa cupcake vanilja-minttukuorrutuksella

nam,nam,nam...minttu & orginal earl grey black.. I love tea!

Työpäivän jälkeen mentiin illalliselle läheiseen kalaravintolaan.. Olen halunnut mennä kyseiseen paikkaan jo pitkään, joten olin huippu-super-iloinen sinne päästessäni, olenhan suuri kalanystävä:)


Tilattiin R:n kanssa annokset kolmea eri lohta perunamuusin ja kasvisten kera. Oli muuten ihan törkeeen hyvää! En ees muista koska viimeks oon saanut kalaa ja vaikka oli melko hintavaa niin oli kyllä joka pennin arvosta! Jälkiruoasta en tosin voi sanoa samaa.. se oli NIIN suuri pettymys. Selailtiin listaa ja ajateltiin ottaa yllätysjälkkäri.. se oli virhe! Tarjoilija toi pöytään pienen kuivuneen kääretortun palan, josta sitten maksettiin 6 $ Thank god otettiin se puoliksi eikä omia!!!Mun kamera reenailuja..:o

Illallisen jälkeen raahattiin itsemme ja yli täydet mahamme takaisin Second Avenuelle.. Se oli muuten työn ja tuskan takana, vaikka matkaa oli se noin 300 metriä. Nyt ollaan vaan datailtu.. ja täytyy kyllä sanoa, että ollaan oltu yllättävän hiljasia.. on toi syöminen joskus niin pirun raskasta puuhaa :D


Ainiin ja tähän loppuun pitää vielä laittaa, että sain eilen postissa ihanan paketin Suomesta rakkailta ystäviltäni.. paketissa saapui ihana kuva kehyksineen, pala nominationiin, sekä ihanaa Suomi suklaata, kyllä mun nyt taas kelpaa:)2 kommenttia:

  1. Oliko toi vanilja-minttukuorrutus cake sun?:P se näytti ihan siltä, et se oli sun valinta..:D T:L.S<3

    VastaaPoista
  2. hahaa, laitettiin noi puoliks ja maistettiin molempia, mut heti kun näin sen vanlilja-minttu kuorrutteisen siellä liikkessä, niin tiesin et haluun maistaa ainakin sitä, eli olet aika oikeilla jäljillä ;)

    VastaaPoista