maanantai 24. tammikuuta 2011

Nyt lähti!

Jahas.. NYT lähti! Lupauksistani kiinni pitäen eilen alkoi se kuntoilu nyt sitten tosissaan. Aamulenkillä huomasin, että on ihan turhaa edes yrittää juosta, sillä sykkeet nousi pilviin saman tien. Elikkä seuraava kuukausi (ainakin) tehdään sitten reippaita kävelylenkkejä. Eilen pari lenkkiä tehneenä huomasin, että polvi alkoi oikuttelemaan saman tien. Miksei täällä voi olla kunnon maastoa mihin pääsisi lenkkeilemään?? Asvalttia pitkin on vaan pakko mennä, ei voi mitään :/ Aloin tässä myös pohtimaan uusien juoksulenkkarien hankintaa, sillä omani on suunnattu maastolenkeille ja lisäksi melko vähäiseen käyttöön (koska Suomessa ollessani en juuri lenkkeilyä harrastanut). Kunnon popot voisi varmaan vähän parantaa tota mun polven oloa, mut katsotaan koska malttasin rahani kyseiseen hankkeeseen tuhlata.


Haaveilen Niken ihanista juoksukengistä..

Eilen oli outo päivä kun piti olla taas pitkästä aikaa yksin.. Aika kului kumminkin nopeaan lenkkeillen ja töitä tehden, (poikkeuksellisesti työskentelin eilen pari tuntia) oltiin poikien kanssa puistossa leikkimässä ja kerrankin kaverit viihtyivät siellä oikeen kunnolla ja minä sain kysyä, että jokos sitä lähdettäisiin kotiin syömään :) Illalla kävin mallilla ja ostin uudet ihonhoito tuotteet kun vanhat ME-purnukat alkavat olla aika finito. Katsotaan nyt miten mun naaman käy, kun on tullut aika monta vuotta käytettyä tota yhtä ja samaa. Ilta sujui leppoisasti greyn anatomian toista tuotantokautta katsellen!<3

Tänään on ollut muuten kiva päivä, mutta O oli aamulla tosi surullinen, kun K lähti töihin. Pienien itkujen jälkeen rauhoituttiin kirjojen ääreen ja niitä luettiinkin sitten seuraavat 45 min. Enkä muuten muistanut yhtään, että mulla on tänään pitkä maanantai 8.45-22.00. Ihmettelin, kun K alkoi puhumaan mitä voin tehdä pojille illalliseksi, kunnes tajusin et ei prkl!!! Olisin mennyt aamulla lenkille, jos olisin ton tajunnut, mutta ei se mitään koska reippailtiin sitten O:n kanssa tunnin lenkki ja kaveri pysyi vielä hereillä koko matkan. Ihan loistavaa! Pian saan mennä herättämään O:n ja haetaan M koulusta, niin ja tietty juuri nyt sataa kaatamalla. Mä niin diggailen tätä Seattlen säätä :D Loppu ilta meneekin sitten poikien kanssa kaikkea touhuillessa ja nukkumaan laittamisessa. Apua, päivät menee liian nopeean!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti