sunnuntai 30. tammikuuta 2011

What a weekend

Lauantaina heräsin ihan liian aikasin..siis liian aikaisin lauantaiksi, mutta se oli sen arvoista sillä sain skypetellä tunnin viiden rakkaan ystäväni kanssa. Se on vaan niin huippua, kun pystyy näkemään kaikki ja kuulemaan kaikkien äänet, vaikka mikin kanssa olikin vähän ongelmia:D

Skypettelyt kuitenkin keskeytyivät, kun M tuli hakemaan minua ja lähdimme Shorelineen hänen läheiselleen YMCA-kuntosalille/liikuntakeskukseen. YMCA-kuntosaleja on ympäri Amerikkaa ja Seattlessakin on monta, yksi tässä munkin lähellä, mutta se on noin 10 kertaa pienempi verrattuna siihen, missä me lauantaina käytiin. Nyt täytyy E jo sanoa, että oli aika lähellä Porihallin tasoa, ainakin siis kuntoilulaitteet ja tila oli sata kertaa isompi, kun tän mun lähisalini. Kyseisestä paikasta löytyi mm. koripallokenttä, tanssisali, spinnihuone, sekä uima-allas ja poreallas (arvaas missä istuskeltiin reenaamisen jälkeen,hih). Harmi vaan kun se on niin kaukana, etten sitten itse oikeen mitenkään pääse. Päätin kumminkin ostaa nyt kortin tohon mun lähikuntosalille (jossa olin muuten tänään kaksi tuntia huhkimassa) ja toivon, että saan samalla kortilla käyttää myös sitten tota toista YMCA-salia, sillon joskus kun M jaksaa mut sinne hakea. No huomenna se selviää, kun meen kukonlaulun aikaan tekemään sopimuksen, koska huomenna on viiminen päivä, kun saa liittymismaksun ilmaiseksi (joku tammikuun tarjous) :)

Palataanpas nyt kumminkin vielä takas lauantaihin.. Salin ja sen poreallas rentoilujen jälkeen mentiin M:n luo hetkeksi hengailemaan ja syömään lounasta. Sitten lähdettiin Fremonttiin katsomaan yhtä nähtävyyttä, joku tuntematon taiteilija on tehnyt yhden sillan alle sellasen jättimäisen peikon ja se oli kyllä aika vaikuttavan kokonen ja näkönen.. voin lisätä joskus kuvan siitä, jos saan sen M:n kamerasta. Nähtävyyksien jälkeen palattiin mun kotihoodeille Wallingfordiin ja tehtiin silleen nurinkurisesti, että käytiin ensin syömässä jälkkärit ja mentiin sitten vasta illalliselle:D Oli kiva käydä tässä meidän lähistöllä syömässä.. tässä meidän ns. päätiellä on varmaan 20 eri ruokapaikkaa, enkä oo koskaan kokeillut ainuttakaan, joten onhan näin melkein puolessa välissä reissua hyvä aloittaa kokeilut:)

Illallisen jälkeen oli tarkoitus mennä leffaan ja ajettiinkin Northgaten elokuvateatterille. Selvisi kuitenkin, että elokuva jota oltais haluttu mennä katsomaan ei pyörinyt kyseisessä paikassa, eikä löydetty mitään muuta kivaa vaihtoehtoa, joten jätettiin leffailut sitten väliin ja mentiinkin ostoskeskukseen vähän kiertelemään ja voitteko uskoa, minä en ostanut mitään!!!:) Ansaitsisin jo ehkä pienet aploodit tämän ansioista. Ostoskierroksen jälkeen tultiin meille hengailemaan ja katsottiin pari jaksoa, mitäs muutakaan kun Greyn anatomiaa. Oli kiva päivä!

Tänään nukuin pitkään.. tai no pitkään ja pitkään, mutta 10.00 heräsin ja täytyy sanoa etten muista koska oisin viimeksi saanut nukkua tohon asti. Makoilin rauhassa sängyssä ja odottelin, että hostisä ja lapset lähti ulos, että sain syödä rauhassa aamupalaa. Aamupalan syöminen yksin rauhassa, lehteä lukien on parasta mitä tiedän.. tai no ainakin tosi kivaa :> Facebookkailin kavereiden kanssa, kuuntelin musiikkia ja valmistauduin salille lähtöön. Mukava vastaanottovirkailija päästi mut sisään, vaikka olin hukannut vierailupassini ja siellä sitten viihdyinkin seuraavat pari tuntia. Sain kotiin täytettäväksi kasan lomakkeita, jotka aijon palauttaa sinne takaisin noin öö.. 8 tunnin kuluttua (oiskohan aika siis mennä nukkumaan?). Vähän jännittää, että paljon se nyt sitten tulee maksamaan ja maksaako se esim. enemmän jos haluan käyttää just vaikka tota mun lähisalia ja sitten sitä shorelinen salia myös. No huomenna kaikki selviää. Niin on muuten kivaa olla au pair, koska sen vuoksi saan ostettua korttini n. 3 kertaa halvemmalla kuin normaalit työssäkäyvät ihmiset, tässä se nähdään, että me au pairit ollaan pirun köyhiä:D

Salin jälkeen käppäilin kotiin ja tutkin puhelintani, johon M oli lähettänyt viestin, että voitasko nähdä tänään. Ja niin mä otin pikasuihkun ja sitten hengattiinkin ilta täällä meillä yhdessä ja täyteltiin niitä mut lomakkeita ja juteltiin kaikennäköstä ja ai niin katteltiin mun kavereiden kuvia ja terveisiä pariskunta L&J, M kehui teitä oikeen upeeksi pariksi, hih:)

Loppu ilta on mennyt ihanan rennosti greytä katsellen, (tiedän taas) mutta nyt on kyllä aika mennä nukkumaan. Mulla on huomenna superpitkä yli 13 tunnin työpäivä ja siks tarvii jo ennen töitä sitten kiiruhtaa piipahtamaan sinne salille ja toivoa, että oon täyttänyt kaikki lipukkeet ja lapukkeet oikein, että pääsen kotiin aamupalalle ja alottamaan työt:) Huomenna ei siis tapahtu mitään, eli tuskin kirjottelen mitään.. ellei mulla sitten joko ole totaalisen loistava tai totaalisen paska päivä :D Ihanaa viikon alkua kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti