tiistai 18. tammikuuta 2011

Monday with Roosa

Maanantai alkoi rennoissa merkeissä nukkumalla pitkään. Syötiin aamupala ja päätettiin lähteä pikku kävelyretkelle, koska ilma oli ihanan aurinkoinen ja lämmin (uskomatonta!!!). Ulos päästyämme aurinko oli kumminkin jo palannut takaisin pilvien taakse ja super kylmä tuuli pakotti meidät palaamaan takaisin lämpimiin sisätiloihin.

Töitä oli huikeat 3 tuntia, mutta ne tunnit tuntuivat suuuuper pitkiltä. "Rankan" työpäivän päätyttyä otimme bussin kohti downtownia ja suuntasimme Harry Potter- näyttelyyn. Kyseinen näyttely on ollut mielettömän suosittu ja loppuunmyyty koko ajan täällä ollessaan, joten olimme aika onnekkaita, että pääsimme tutustumaan kaikkeen Harry Potter elokuvissa käytettyihin tavaroihin, vaatteisiin sekä lavasteisiin. Itsehän en mikään mahdoton fani ole, mutta oli kyllä silti hieno näyttely :)


Jonotusta ja odotusta täpötäyteen näyttelyyn..

Näyttelyn jälkeen menimme minnes muuallekkaan, kun vakkarikahvilaan. Käydään siellä jo niin usein, että saadaan alennusta.. pitäisikö mun alkaa huolestumaan?? :D Rupattelujen jälkeen kaupan kautta suosittuun Dicks hampurilaispaikkaan, josta mukaan lähti juustohamppis ja ranskalaiset hintaan 3$ Siis mielettömän hintasta.. eikö?? Oli kyllä vasta mun toinen kerta siellä täällä ollessani, eli oon aika hyvin onnistunut välttämään kyseistä herkuttelupaikkaa;)

Kotiin päästyämme iski väsymys ja ihana kova sänkyni kera lättänien tyynyjen kutsui meitä jo kovasti luokseen..zzzzzzzzzz...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti