lauantai 1. tammikuuta 2011

SF

Ensinnäkin oikeen hyvää uutta vuotta 2011 teille kaikille! Niin kun jo aikasemmin lupasin, nyt alkaa tulla näitä tekstejä vähän useammin, toivottavasti tykkäätte/ jaksatte käydä lukemassa. Ja vaikka ette jaksaisikaan, jää tästä sitten mulle ainakin pieni muisto tän vuoden jälkeen;)

San Fransiscon ilotulitusta

Tiistai sujui siis rennosti oleillessa. Illalla mahan kurniessa oli kumminkin pakko lähteä ruokapauppaan ja ilma oli kyllä melkoisen kotoinen. Satoi kaatamalla ja vaikka multa sateenvarjo löytyikin, kauppaan päästessäni olin totaalisen märkä. Mukaan lähti kolme pussillista tavaraa ja loppumatkasta totesin, että se oli vähän liikaa kannettavaksi yhdelle kädelle, kun toisessa kädessä oli siis pakko pitää sateenvarjoa. Niin siinä sitten kävi, että sateenvarjosta luovuttiin ja kävelin loppumatkan kaatosateessa kotiin pussieni kanssa.

Keskiviikkona lähdin hakemaan Josia asemalta. Päätettiin, että keskiviikko päivä käytetään shoppailuun ja seuraavat päivät katsellaan sitten nähtävyyksiä. Sain vetää "mitä haluan listastani" yhden viivan yli, kun sain kauan kaipaamani mustat converset.

Kyllä kelpaa nyt tallustella


Shoppailun lomassa kävimme syömässä ihanassa lounaspaikassa, jossa oli superhyvä salaatti + keitto tarjous. Hehkutin paikkaa ihan mielettömästi ja sanoin, että tänne tuun syömään aina kun oon kaupungissa. No, noin kymmenen minuuttia tämän hehkutuksen jälkeen alkoi meillä molemmilla ihan mieleteön mahakipu. Ei siinä sitten enää shoppailut paljon maistunut, vaan lähdimme metrolla kotiin. En siis taida mennä kyseiseen paikkkan enää lounaalle.. hemmetti!!!



Siinä itse paholainen; sipulikeitto kera talonsalaatin, en syö toiste

"Kotiin" palasimme ruokakaupan kautta, josta haettiin säkillinen hedelmiä mukaan. Täällä on niin ihania appelssiineja, voisin viedä niitä kilokaupalla kotiin. Niin ja ne on myös ihan superhalpoja. No anyway tulimme takaisin kotiin ja ihana ystäväni Josi oli superfiksu ja oli ottanut mukaansa joululahjaksi saamansa Gossip Girlin ensimmäisen tuotantokauden, niiin huippua!! Tehtiin sitten superit hedelmälautaset ja alettiin katsomaan kyseistä sarjaa, kyllä ne mahakivutkin siitä sitten helpottuivat..


meidän herkkulautaset :)

Torstai ja perjantai päivät käytettiinkin sitten nähtävyyksien merkeissä. Mähän olen käynyt friscossa jo aika monta kertaa, mutta en oo koskaan yksin viittinyt mennä mitään nähtävyyksiä kiertelemään. Aluksi ostettiin liput cablecar-ajelulle. Se on yksi suosituimpia juttuja täällä ja se kyllä huomattiin. Seisottiin meinaan jonossa noin tunti odottamassa uljasta ratsuamme. Eipä haitannut yhtään koska ilma oli mitä mahtavin. On se aika hienoa seisoa joulukuussa ulkona ilman takkia ja aurinkolasit päässä. mmm<3>

ihana ilma

Cablecar vei meidät fishermannin alueelle, joka on ihanan lähellä merta. Tosi tunnelmallinen paikka ja täynnä pieniä putiikkeja, joissa kyllä myydään lähinnä kaikennäköstä San Fransisco krääsää (jota itsekin ostin). Sieltä otettiin sitten turistibussi kohti Golgen Gate Siltaa, sekä ihanaa Sausaliton pikkukylää.



Golden Gate Bridge

Meidän bussiliput oli voimassa kaksi päivää, joten torstai päivänä vietettiin Sausalitossa, Se oli ihan kun italialainen pieni kylä. Siks kai siellä olikin sitten pakko käydä pizzalla;)
Perjantaina haluttiin kävellä Golden Gate bridge toiselta puolelta toiselle puolelle. Silta on siis 2 737 metriä pitkä ja siltä väliltä tuli otettua varmaan noin 200 kuvaa :D ei me mitään turisteja olla.



Turistit Tiia ja Josi ilmoittautuvat


Mentiin suht aikaisin kotiin valmistamaan uudenvuoden illallista. Ostin muuten ensimmäistä kertaa alkoholia täällä ja ei ees kysytty papereita, erikoista toimintaa!! Ei jaksettu lähteä mihinään juhlimaan, joten syötiin hyvin, juotiin viiniä ja kuoharia ja lähdettiin katsomaan ilotulitusta keskustaan. Se oli mahtava!

Ollaan katsottu täällä paljon sitä gossip girliä ja niinpä päätettiin pitää vähän hauskaa Starbucksiin mennessämme. Myyjät siellä aina juomaa tilatessa kysyvät nimemme, jotka sitten kirjoitetaan pahvisiin mukeihin. Kukaan ei koskaan osaa kirjoittaa ulkomaalaisia nimiämme oikein, joten päätimme vaihtaa identiteettiämme!

Saanko esitelle Serena ja Blair.. suoraan New Yorkin hienostopiireistä.. ei tää kyllä mennyt ihan putkeen, kun ei ne osannut kirjottaa edes Serenaa oikein, mutta ainakin meillä oli hauskaa :D

Huomenna odottaa lento kohti Seattlea, onkin kyllä jo vähän ikävä kotiin.. tää lomailu on niin rankkaa;)


2 kommenttia:

  1. Kyllä jaksaa lukea, mitä useammin sitä parempi :)) Nyt on jo kolme blogia mitä pitää päivittäin käydä vilkaisemassa, että joko on päivitetty tekemiset :P JEE! Mä ainakin tykkään lukea!:) Niin ja ihania kuvia!<3

    VastaaPoista
  2. Jee, kiva kuulla. Ainakin tiedän, että mulla on yks lukija, hihii :P Ja joo, piti laittaa paljon kuvia, kun kerrankin niitä on otettu.

    VastaaPoista